Son Konular

Yüregim Susuyor!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Yine huzunlu bir gece ilk baharin ortasinda,
Ben yine kendi halinde acılarımla,hesaplasiyorum,
Ama..
Yüregim bana cevap vermek istemıyor..

Ben ne yaptımkı sana yuregım bana yuzunu ters cevırıyorsun,
Sevdim sen onu istedin bende onu aldım,
Ama ikimizde biliyoruz o yok artık,
Neden daha beni uzuyorsun Bitti o artık,
Sende vazgeç..

Zor biliyorum bazen hakda veriyorum sana ,
Biliyorsunki yok artık o ,Hayat her seye ragmen devam ediyor
Ne olur beni bu kez dinle yüregim,
Susma bana, Sen susdukca ben aci cekiyorum,
Susma yüregim..
Susma!!!
[/FONT]

S

Küsüyorum Son Defa!!

S

başlangıç uçurumu....

Benzer Konular

S
Sır Şiirleri, Sır konulu Şiirler, En güzel Sır İle İlgili Şiirler, sırla ilgili şiirler BÜYÜK SIR ŞİİRİ Sana büyük bir sır söyleyeceğim Zaman sensin Zaman kadındır ister ki hep okşansın Diz çökülsün hep Dökülmesi gereken bir giysi gibi ayaklarına. Bir taranmış Bir upuzun saç gibi zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
S
Sanki gözümü kapatsam gideceksin,kaybolacaksın! Sabaha kadar gözümü kırpmadım, bırakıp beni gidersin diye… Oysa söz vermiştin! Beni bırakmayacaktın! Susma zamanı, Susmak bazen içerde bir yerde Kanamaya başladığı zaman acıyı usulca örtüveriyor. Ne kadar vaktimiz varsa sevgiye,sevmeye o kadarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
SoruCevap
S
S
Sevgiliye Yazılacak Aşk Şiiri Örnekleri Gülüşlerinde Yaşat Beni Sana geliyorum mevsimlerin koynundan. Bir elimde umutların, Bir elimde yüreğim, Gülüşlerine geliyorum yaralı ırmakları aşarak. Bu yolculuğun sonunda; Ya yıldızları dolduracağım saçlarına, Ya da aydınlıkları bırakacağım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
SoruCevap
S
S
Sustukça sen oldum,sen oldukça kendime kaldım,seni buldum. Cezasının ne zaman biteceğini bilmeyen bir hükümlüydüm sende.. Aşkı taşımak tek özgürlüğüm oldu anlamalısın. Bende kendini üretirken yokluğunu aynı boyuta taşımasaydın keşke.. Sen yoksan olmayacaksan ben hangi kimlikle kalkarım ayağa hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
SoruCevap
S
S
Annem; Gül kokan hasretim… Dün rüyamdaydın yine, Elini uzattın tutamadım, Kızma bana,elimde olsa Uçarım gelirdim yanına…! Bak yine canım yandı annem,yine bi sonu hazırladı hayat bana…”Keşke bütün sonlar beni bulsaydıda,seni almasaydı Allah…!”Herkes canı yanınca annesine naz ediyor,benimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.014
  2. Mesajlar

1. 1.678.278
  3. Kullanıcılar

1. 31.733