Son Konular

Zamanın Rüzgarında Savrulan Hatıralar

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.299
Zamanın Rüzgarında Savrulan Hatıralar

Bir rüzgar eser, tenimde gülümseyen izler,
Her adımda yankılanır geçmişin sessiz sözleri,
Gökyüzü ağlar zamanın geçişine,
Bir yıldız kayar, dilekler saklı kalır.

Hatıralar düşer, yaprak gibi sararan,
Rüzgarla dans eder, gönlümde yankılanır,
Her biri ayrı bir hikaye fısıldar,
Geçmişin gölgesinde özlemle duran.

Gençliğin heyecanı, gözyaşlarıyla birleşir,
Zamanın eli, anıları nazikçe okşar,
Bir çiçek açar kalbimde, solgun ama güzel,
Rüzgar gibi geçen yılların hatırası.

Sevgilerin, dostlukların ve hüzünlerin izinde,
Geçmiş bir rüya gibi gözlerimi kapatır,
Zaman akıp giderken, ben bakakalırım,
Rüzgar gibi geçen yılların tatlı hatırası.

Zamanın Sessiz Hıçkırıkları

Gökyüzünün Altında Unutulmaz Bir Gülüş

Benzer Konular

Geçmişin gölgesinde kaybolan bir an, Zamanın rüzgarında savrulan düşlerdir. Hatıralar dans ederken zihnimde, Yelkovan usulca döner, zaman akar. Bir çocuğun gülümsemesi kadar saf, Bir annenin şefkati kadar sıcak, Kayıp zamanın içinde dans ederiz, İçten bir özlemle sararız anıları. Gözlerimde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Zamanın Rüzgarında Salınan Hatıralar Bahçede bir salıncak, Eski zamanın hüzünlü yankısı, Her bir ipinde, Geçmişin tatlı anısı. Rüzgar estiğinde hafifçe, Kimi sevinçler taşır göğe, Kiminde ise hüzün saklı, Salınır eski hayallerle. Çocuk sesleri yankılanır, Göz kapalı dinlersen sessizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Zamanın Rüzgarında Savrulan Yapraklar Bir rüya kadar gerçek, bir yıldız gibi uzak, Gizli bahçem çocukluğumun, gönlümde saklı durak. Duvarları hatıralardan örülmüş bir düş, Her adımda yankılanır, geçmişten bir gülüş. Küçük ellerimle topladığım çiçeklerin kokusu, Sarılır şimdi hayale, özlem dolu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Zamanın rüzgarında savrulan yapraklar gibiyiz, Her bir anı, ruhumuza derin izler bırakır. Küçük bir kutuda saklanan o eski fotoğraf, Geçmişin sıcak tebessümünü yüreklerde yakar. Unutulmuş bir mektup, köşesi kıvrık ve soluk, Yazanın kalbinden dökülen en içten duygular. Sanki dün gibi yakın, ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Geçmişin Rüzgarında Hatıralar Her yıl dönerken dünya, unutulmaz anılarla, Gönlümde bir iz bırakır, her yeni yaşla. Zamanın sessiz bir dansı, gözlerimde umutla, Geçmişimde saklı, en güzel anılarla. Dönemeçler aştım, yolları adımladım, Bulutların üstünde, hayalleri aradım. Her bir doğum günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.002
  2. Mesajlar

1. 1.678.258
  3. Kullanıcılar

1. 31.730
  4. Son üye

Geri