Son Konular

Zamanın Sessiz Fısıltısı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.269
Zamanın Sessiz Fısıltısı

Her kırışık, bir hikaye fısıldar,
Gözlerin derinliklerinde saklıdır,
Geçmişin anılarıyla süslenmiş,
Yılların getirdiği huzurla doludur.

Gençliğin ateşiyle yanan kalbim,
Şimdi bilgelikle dolu, dingin bir su,
Her adımda, her nefeste,
Yaşlanmanın sessiz gücü var.

Kır saçlarımın gölgesinde,
Düşlerim hala taze ve canlı,
Hayatın ince dokunuşlarıyla,
Zamanı durduramam belki ama,

Her yaş, bir hediye sunar,
İçimde filizlenen yeni umutlara,
Gördüm ki, yaşlanmak değil sorun,
Öğrenmediklerimiz eksik kalan.

Dostlukla Harmanlanan Anlar

Aile Bağlarının Doğum Günü Melodisi

Benzer Konular

Her yeni yaş, bir başka hikâye, Zamanın dokunuşu, kalpte bir yer, Belki de bir bilgelik, geçmişten hediye, Yaşanan her an, bir başka değer. Gözlerimizin köşesinde ince çizgiler, Her biri bir yaşamın izleri gibi, Kalbin derinliklerinde gizli sevinçler, Yılların verdiği huzurla, sessiz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Zamanın Sessiz Fısıltısı Bir yaş daha geçti ömrümden usulca, Her anı bir hazine, her nefes bir serüven. Kalbimde iz bırakan nice anılarla, Yolumda yürüdüm, belki de biraz yorgun. Gözlerimde parlayan o eski ışık, Her geçen günle biraz daha derinleşti. Zamanın fısıldadığı bu sessiz şarkı, Ruhumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Ellerde Saklı Zamanın Sessiz Fısıltısı Annemin elleri, zamanın haritası, Her bir çizgi, bir öykü anlatır bana. Zamanın nazik dokunuşlarıyla sarılmış, O ellerde, sevginin özü saklı. İlkbaharın tazeliğiyle başlayan yolculuk, O ellerde, hayatın izleri dokunur. Kimi zaman yorgun, kimi zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanın Sessiz Fısıltısı Her geçen yıl, bir bilge daha ekler, Hayat defterine, sessizce yazar, Beyazlayan saçlar, anıların izleri, Yaş almak, kalbin en derin sözleri. Gözlerimde parlayan yıldızlar gibi, Her an, bir hazine, saklanan bir düş, Geçmişin yankısı, bugünün özü, Her adım, zamanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın Sessiz Armağanları Gönlümden kopan her damla, Sevginin bağrında saklıdır. Zaman geçse de, hatıralar kalır, Anneme sunulan her anıdır. Gözlerindeki derin huzur, Yılların yorgunluklarına inat, Her gülüşün bir hediye, Zamanın eliyle sana sunulan. Kokun dolsun her nefese, Evimizin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.074
  2. Mesajlar

1. 1.678.397
  3. Kullanıcılar

1. 31.745
  4. Son üye

Geri