<
S
SoruCevap
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk soğan
1 orta uzunluk domates
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 su bardağı kaynar su
250 gram yazdan hazırlamış olduğumuz fasulye
1 çay kaşığı tuz
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları küp küp doğrayıp yağda kavuruyoruz.
Salçaları ekleyip bir iki kere karıştırıp minik minik doğranmış domateslerimizi ekliyoruz.
Tuzu ve karabiberi atıp buzluktan çıkardığımız pişmiş fasulyeleri ekliyoruz.
Hemen suyu da ekleyip 5-6 dakika kaynatıyoruz. Yemeğimiz servise hazır.
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk soğan
1 orta uzunluk domates
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 su bardağı kaynar su
250 gram yazdan hazırlamış olduğumuz fasulye
1 çay kaşığı tuz
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları küp küp doğrayıp yağda kavuruyoruz.
Salçaları ekleyip bir iki kere karıştırıp minik minik doğranmış domateslerimizi ekliyoruz.
Tuzu ve karabiberi atıp buzluktan çıkardığımız pişmiş fasulyeleri ekliyoruz.
Hemen suyu da ekleyip 5-6 dakika kaynatıyoruz. Yemeğimiz servise hazır.
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı