- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Ziraat Bankası öğrenciye kredi verir mi?
Eğitim Kredisi Her türlü eğitim harcamanızda Ziraat yanınızda! Okul, üniversite veya kurs giderlerinizi, avantajlı faiz oranları ve 36 aya kadar vade imkânı sayesinde Ziraat Bankası Eğitim Kredisi ile karşılayabilirsiniz.
Halkbank öğrenciye kredi veriyor mu?
Eğitim kredisinden ilköğretimden lise son sınıfa kadar eğitim öğretim veren Devlet Okulları, Özel Okullar, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan izinli Kurslar, Spor Okulları, Yaz Okulları vb. eğitim ve kültür hizmetleri veren kurumların öğrenci velileri ve ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri yararlanabilir.
Öğrenciye kim kredi verir?
Öğrenci kredisi veren bankalar arasında Ziraat Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi gibi bankalar yer alır.
Öğrenciyim hangi banka kredi verir?
Ziraat Bankası Eğitim Kredisi 60 aya kadar vade imkanı var. Taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullanım yapılabiliyor. Öğrencinin velisine veya eğitim masraflarını üstlenen kişiye, düzenli gelire sahip bir işi varsa öğrenciye veriliyor. Şahsi veya maddi teminat alınıyor.
Ziraat Bankası kredi kimlere verilir?
İhtiyaç kredisinden aylık hane halkı geliri 5 bin lira ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ve diğer bireyler yararlanacak.
Halkbank öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?
İlk seçenekte herhangi bir kefiliniz olmadan kart başvuruda bulunabilir ve kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Kefilsiz başvurularda size verilebilecek en yüksek kart limiti 1300 TL olmaktadır.
Halkbank Ne kadar kredi alabilirim?
Nedir? Maaşını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,55'den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 0-50.000TL'ye kadar 36 ay, 50.001-100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredimizdir.
Geliri olmayan öğrenci kredi çekebilir mi?
Birçok banka SGK kaydı bulunmayan öğrencilere direkt olarak kredi vermiyor. Ancak bu durumun bir istisnası olarak, 18 yaşını doldurmuşsanız ve bir kira geliriniz ya da üstünüze kayıtlı olan mülkler varsa, ailenizden biri de size kefil oluyorsa, belki ufak tutarlı bir ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.
Çalışmayan ancak düzenli geliri olan, bankada belirli bir teminatı olan, bankayla işlem geçmişi olan, alacak takip sürecinde olmayan kişiler bankadan kredi kartı alabilir. Alacağınız kredi kartı düşük limitli olabilir ancak zamanla düzenli kullanım ile limitinizi yükseltebilirsiniz.