- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Meslek
- Webmaster
Zorbay Kücuk nereli?
AdanaZorbay Küçük / Doğum yeri
Zorbay küçük kaç yaşında hakem oldu?
29 yaşında (18 Ekim 1992)Zorbay Küçük / Yaş
Zorbay Küçük babası kim?
Feyzullah KüçükZorbay Küçük / BabasıFeyzullah Küçük, eski futbolcu, teknik direktör. Adanaspor ve Malatyaspor'un eski futbolcularındandır. Vikipedi
Zorbay küçük ne iş yapar?
HakemZorbay Küçük / MesleğiHakem, futbol maçlarının kurallarının uygulanmasından sorumlu olan ve saha içinde yönetim yetkisine sahip olan kişidir. Hakemler, yardımcı hakemler ve dördüncü hakemler, oyuncuların giydiği formaya benzer bir forma giyerler ve bu formalar genellikle siyahtır. Vikipedi
Zorbay Küçük hangi bölgenin hakimi?
Adana bölgesinin üst klasman hakemi Zorbay Küçük, Süper Lig'de 16. hafta oynanacak olan Antalyaspor-Trabzonspor maçına atandı.
Zorbay Küçük Kimdir Kaç Yaşında?
Zorbay Küçük hangi maçı yönetecek?
Trabzonspor – Beşiktaş maçını Zorbay Küçük yönetecek Süper Lig'in 31. haftasının hakemleri belli oldu. Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki derbi karşılaşmasını Zorbay Küçük yönetecek.
Zorbay Küçük kimin akrabası?
Genç hakemin babası Malatyaspor'un efsane isimlerinden Feyzullah Küçük. Sürati ve tekniğiyle sahalarda fırtına gibi esen; attığı goller ve asistlerle de dönemin öne çıkan futbolcularındandı.
Feyzullah Küçük ne iş yapar?
FutbolcuMenajerFeyzullah Küçük/Meslekleri
Zorbay Küçük hangi okul mezunu?
O tarihten bu yana Süper Lig kariyerine devam eden Zorbay Küçük, Adana Çukurova Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır.
Zorbay Küçük ne mezunu?
Adanalı olan Küçük, 18 Mayıs 2018 tarihinde ilk Süper Lig maçına, Trabzonspor – Kardemir Karabükspor karşılaşması ile çıkmıştır. O tarihten bu yana Süper Lig kariyerine devam eden genç hakem, Adana Çukurova Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunudur. Zorbay Küçük'ün Adanaspor'lu olduğu biliniyor.
Zorbay küçük ne mezunu?
Zorbay küçük hangi maçı yönetecek?
Zorbay Küçük hakem hangi takımı tutuyor?
Rahatsızlık duyuyorum sürekli Galatasaray ile ilgili bir şey olunca bu olayın gündeme gelmesinden. – Ben gözümü Adanaspor'da açtım. 1972 yılından beri turuncu-beyaz Adanasporluyum. Adanaspor'dan başka takım tutmuyorum. – Zorbay'la uzun süredir görüşemiyoruz.