10 Dakikada Gözleme Tanımı İçin Malzemeler
3 adet milföy hamuru (3 adet gözleme için)
3 su bardağı küp doğranmış kaşar peyniri
Pastırma yahut sucuk
Milföyleri açmak için
2 su bardağı kadar un
10 Dakikada Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Milföyleri dondurucudan çıkarın ve açılıp güzelce yumuşamasını bekleyin.
Açılan milföyleri beze haline getirin ve bir ölçü un serperek oklava yardımıyla açın.
İç materyallerini koyup kenarlarından sıkıca kapatın.
Yanmaz yapışmaz tavada gerili önlü pişirin. İşte bu kadar.
10 Dakikada Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet milföy hamuru (3 adet gözleme için)
3 su bardağı küp doğranmış kaşar peyniri
Pastırma yahut sucuk
Milföyleri açmak için
2 su bardağı kadar un
10 Dakikada Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Milföyleri dondurucudan çıkarın ve açılıp güzelce yumuşamasını bekleyin.
Açılan milföyleri beze haline getirin ve bir ölçü un serperek oklava yardımıyla açın.
İç materyallerini koyup kenarlarından sıkıca kapatın.
Yanmaz yapışmaz tavada gerili önlü pişirin. İşte bu kadar.
10 Dakikada Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı