10 Dakikada Tencerede Sufle Tanımı İçin Materyaller
2 yumurta
1 buçuk çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 paket bitter çikolata (80 gr)
10 Dakikada Tencerede Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle 1 kaba 2 yumurtamızı kırıyorum.
Üzerine 1 buçuk çay bardağı toz şeker ve 1 paket vanilyamızı katıyorum.
Bunları köpürene kadar uygunca karıştırıyorum köpürdükten sonra.
1 çay bardağı sütümüzü ve 1 çay bardağı sıvı yağımızı ekliyorum.
2 su bardağı un ekliyorum.
Tepeleme 2 yemek kaşığı kakao ekliyorum 1 paket kabartma tozunu da ekliyorum ve tekrardan bütün gereçlerim güzelce karışana kadar çırpmaya devam ediyorum. Kek hamurum hazır.
Artık kek hamurumu fincanların içerisine eklemeye başlıyorum.
Artık hamurumu fincanların yarısına kadar dolduruyorum.
Ortasına küçük bi çikolata modülünü katıyorum akabinde tekrardan biraz daha üzerine ekledikten sonra hazır.
Tenceremize fincanları bırakıyoruz ve fincanların yarısına kadar sıcak su ekliyorum tencerenin ağzı açık 3 dakika bekletiyorum. Ondan sonra tencerenin kapağını kapatıp bir 7 dk daha pişmesini bekliyecem toplamda 10 dk pişiriyorum, piştikten sonra suflemiz hazır
Çok ayrıntılı anlatım ancak sonu süper bir tad olacaktır
10 Dakikada Tencerede Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 yumurta
1 buçuk çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 paket bitter çikolata (80 gr)
10 Dakikada Tencerede Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle 1 kaba 2 yumurtamızı kırıyorum.
Üzerine 1 buçuk çay bardağı toz şeker ve 1 paket vanilyamızı katıyorum.
Bunları köpürene kadar uygunca karıştırıyorum köpürdükten sonra.
1 çay bardağı sütümüzü ve 1 çay bardağı sıvı yağımızı ekliyorum.
2 su bardağı un ekliyorum.
Tepeleme 2 yemek kaşığı kakao ekliyorum 1 paket kabartma tozunu da ekliyorum ve tekrardan bütün gereçlerim güzelce karışana kadar çırpmaya devam ediyorum. Kek hamurum hazır.
Artık kek hamurumu fincanların içerisine eklemeye başlıyorum.
Artık hamurumu fincanların yarısına kadar dolduruyorum.
Ortasına küçük bi çikolata modülünü katıyorum akabinde tekrardan biraz daha üzerine ekledikten sonra hazır.
Tenceremize fincanları bırakıyoruz ve fincanların yarısına kadar sıcak su ekliyorum tencerenin ağzı açık 3 dakika bekletiyorum. Ondan sonra tencerenin kapağını kapatıp bir 7 dk daha pişmesini bekliyecem toplamda 10 dk pişiriyorum, piştikten sonra suflemiz hazır
Çok ayrıntılı anlatım ancak sonu süper bir tad olacaktır
10 Dakikada Tencerede Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı