SoruCevap
Yeni Üye
15 Dakikada Et Suyuna Un Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
2 çorba kaşığı tereyağ
4 çorba kaşığı un
1 tepeleme çorba kaşığı domates salçası
5 su bardağı et suyu(yoksa su da olur)
1 kahve fincanı şehriye
Tuz,tozbiber,nane,kekik
3 diş sarımsak
15 Dakikada Et Suyuna Un Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye tereyağ alınır,eriyince un eklenir.
Unun kokusu çıkana kadar kavrulur.
Salça eklenip güzelce karıştırılı.
Dövülmüş sarımsak da eklenir karıştırılır.
Azar azar su yahut et suyu eklenerek bir yandan da karıştırılır.
Kaynayana kadar daima karıştırılır.
Kenarlardan fokurdamaya başlayınca şehriye eklenir.
Tuz,baharatlar eklenip kaynayana kadar karıştırılır.
Şehriye pişince altı kapatılıp servis edilir.
15 Dakikada Et Suyuna Un Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 çorba kaşığı tereyağ
4 çorba kaşığı un
1 tepeleme çorba kaşığı domates salçası
5 su bardağı et suyu(yoksa su da olur)
1 kahve fincanı şehriye
Tuz,tozbiber,nane,kekik
3 diş sarımsak
15 Dakikada Et Suyuna Un Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye tereyağ alınır,eriyince un eklenir.
Unun kokusu çıkana kadar kavrulur.
Salça eklenip güzelce karıştırılı.
Dövülmüş sarımsak da eklenir karıştırılır.
Azar azar su yahut et suyu eklenerek bir yandan da karıştırılır.
Kaynayana kadar daima karıştırılır.
Kenarlardan fokurdamaya başlayınca şehriye eklenir.
Tuz,baharatlar eklenip kaynayana kadar karıştırılır.
Şehriye pişince altı kapatılıp servis edilir.
15 Dakikada Et Suyuna Un Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı