2 Renkli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Materyaller
4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
4 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ
80 gramlık 1 paket çikolata (bitter kullandım siz ne isterseniz onu kullanın )
Üzerini için;
Hazır çikolata sosu ve süsleme
2 Renkli Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Geniş bir tencereye süt, un, nişasta ekleyin ve güzelce çırpıp ocağa alarak muhallebi kıvamı alana kadar pişirin.
Altını kapatıp içerisine vanilya ve tereyağını da ekleyip ve tekrar bir çırpıp muhallebiyi ikiye ayırın.
Ayırdığınız muhallebinin içine çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırın.
Kullanacağınız kaseleri biraz ıslatıp evvel yalnızca muhallebiyi üzerine çikolatalı muhallebiyi döküp dolaba kaldırın.
3-4 saat dinlendirip servis tabağına karşıt çevirin.
Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Yapan herkesi şimdiden afiyet olsun
2 Renkli Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
4 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ
80 gramlık 1 paket çikolata (bitter kullandım siz ne isterseniz onu kullanın )
Üzerini için;
Hazır çikolata sosu ve süsleme
2 Renkli Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Geniş bir tencereye süt, un, nişasta ekleyin ve güzelce çırpıp ocağa alarak muhallebi kıvamı alana kadar pişirin.
Altını kapatıp içerisine vanilya ve tereyağını da ekleyip ve tekrar bir çırpıp muhallebiyi ikiye ayırın.
Ayırdığınız muhallebinin içine çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırın.
Kullanacağınız kaseleri biraz ıslatıp evvel yalnızca muhallebiyi üzerine çikolatalı muhallebiyi döküp dolaba kaldırın.
3-4 saat dinlendirip servis tabağına karşıt çevirin.
Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Yapan herkesi şimdiden afiyet olsun
2 Renkli Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı