5 Materyalli Pratik Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
2 paket kakaolu bisküvi
1 paket kakaolu toz pasta kreması
1,5 su bardağı süt
1 dolu yemek kaşığı oda sıcaklığında yumuşamış margarin.
1 tablet çikolata
5 Materyalli Pratik Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pasta kreması, margarin ve süt kıvam alıp, yoğunlaşıncaya kadar yaklaşık 3-4 dakika çırpılır.
Küçük kare bir borcam ıslatılır. Bisküvi süte 5-6 defa batırılıp, çıkarılır.
Ben ülkerin kakaolu bisküvisini kullandım. Şayet ülker kakaolu bisküvi kullandıysanız 3-4 kere süte batırılıp, çıkartılması kâfi 3 sıra halinde yanyana dizilir.
Kremadan 5- 6 kaşık sürülür. Krema ve bisküvi bitene kadar bu formda devam edilir.
En üste kalan krema sürülür ve buzdolabına kaldırılır. 2- 3 saat dinlendirilir.
İstenilen formda kesilip, süslenir ve servis edilir. Deneyeceklere kolay gelsin güzel çakalın (Eğer eti kakaolu bisküvi ise sert bir bisküvi olduğundan çok güzel ıslatmak gerekiyor)
5 Materyalli Pratik Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 paket kakaolu bisküvi
1 paket kakaolu toz pasta kreması
1,5 su bardağı süt
1 dolu yemek kaşığı oda sıcaklığında yumuşamış margarin.
1 tablet çikolata
5 Materyalli Pratik Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pasta kreması, margarin ve süt kıvam alıp, yoğunlaşıncaya kadar yaklaşık 3-4 dakika çırpılır.
Küçük kare bir borcam ıslatılır. Bisküvi süte 5-6 defa batırılıp, çıkarılır.
Ben ülkerin kakaolu bisküvisini kullandım. Şayet ülker kakaolu bisküvi kullandıysanız 3-4 kere süte batırılıp, çıkartılması kâfi 3 sıra halinde yanyana dizilir.
Kremadan 5- 6 kaşık sürülür. Krema ve bisküvi bitene kadar bu formda devam edilir.
En üste kalan krema sürülür ve buzdolabına kaldırılır. 2- 3 saat dinlendirilir.
İstenilen formda kesilip, süslenir ve servis edilir. Deneyeceklere kolay gelsin güzel çakalın (Eğer eti kakaolu bisküvi ise sert bir bisküvi olduğundan çok güzel ıslatmak gerekiyor)
5 Materyalli Pratik Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı