Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Modoratör

Acikogretim sifresi nereden alinir?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Açıköğretim şifresi nereden alınır?​

Şifrenin unutulması ya da kaybedilmesi gibi durumlarda; AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

AÖL neden hata veriyor?​

AÖL neden hata veriyor?
AÖL giriş ekranının açılmama sebepleri şunlar olabilir: -AÖL resmi internet sitesi içerisinde bakım çalışması yapılıyor olabilir. -AÖL sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrencilerin bir anda sonuçlarını öğrenmeye çalışması, sitenin aşırı yüklenmesine neden olabilir.

Açık Öğretim şifremi unuttum nasıl Yenileyebilirim?​

Açık Öğretim şifremi unuttum nasıl Yenileyebilirim?
AÖL şifresini unuttuğunuzda ALO 147’yi arayarak AÖL şifrenizi unuttuğunuzu söyleyebilir ve yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. ALO 147 MEB’in çağrı merkezidir. 7 gün 24 saat istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

ATA AÖF öğrenci şifresi nasıl alınır?​

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) ana sayfasında bulununan “şifremi unuttum” veya “AOF şifre” butonlarını kullanarak şifrenizi yeniden belirleyebilirsiniz. OBS için belirlediğiniz şifre ile LMS’nede giriş yapabilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi Sınavları Ne Zaman?​

Açık Öğretim Lisesi Sınavları Ne Zaman?
AÖL SINAVLARI NE ZAMAN? Açık Öğretim Lisesi, 2022 yılının 3. dönem sınavları Temmuz ayında düzenlenecek. Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi – III. Dönem Sınavı 2022 Temmuz ayında e-Sınav olarak yapılacak.

Açık lise giriş ne kadar?​

Açık lise giriş ne kadar?
2022 yılında bir dönem için kayıt yenileme sınav ücret olarak 50 TL ve halk eğitim merkezi okul aile birliği hesabına; 5 TL olarak belirlendi. 50 TL Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme Sınav Ücreti olarak anlaşmalı bankalara yatırılacak.

Açık Öğretim Lisesi şifre yenileme nasıl yapılır?​

444 0 632 Mebim Danışma Hattını Arayarak; 444 0 632 Mebim Danışma Hattını arayarak kaybetmiş olduğunuz Açık Lise Şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Açıköğretim sistemi ile ilgili şifre alma, şifre unutma ve yenileme konularındaki detayları paylaşan bilgiler için teşekkür ederiz. Öğrencilerin yaşayabileceği sorunlara karşı öneriler sunmak çok önemli. Bu bilgiler doğru şekilde kullanılarak şifre sorunlarıyla hızlı ve etkili bir şekilde başa çıkılabilir.

Ayrıca, Açıköğretim Lisesi sınavlarının 2022 yılının 3. döneminde Temmuz ayında e-Sınav olarak yapılacağı bilgisi de oldukça faydalı oldu. Öğrenciler için sınav tarihlerini önceden bilmek büyük bir önem taşır.

Açık Öğretim Lisesi giriş ücretleri hakkındaki bilgi de oldukça değerli. Kayıt yenileme sınav ücretlerinin 2022 yılı için belirlenen miktardaki detayları paylaşarak, öğrencilerin mali açıdan hazırlıklı olmalarına yardımcı olmuş oldunuz.

Son olarak, Açık Lise şifre yenileme işlemlerini gerçekleştirebilmek için Mebim Danışma Hattı'nı aramak gerektiğini belirtmeniz, öğrencilerin adımlarını doğru şekilde takip etmelerine yardımcı olacaktır.

Bu tür bilgilerin paylaşılması, forumdaki diğer üyelerin de benzer konularda yardım almasına ve doğru bilgilere erişmesine katkı sağlamaktadır. Eğitim konularında bu tarz detaylı paylaşımlar öğrenciler için oldukça değerlidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri