Acılı Ezme Tanımı İçin Malzemeler
4 adet kurutulmuş domates
1 çay bardağı ceviz (125 ml)
Yarım çay bardağı galeta unu
1 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı acı biber salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
2 diş sarımsak
Acılı Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemenin hepsini rondoda çekelim.
Dondurma kaşığı ile form verelim.
Üzerine bütün ceviz ve maydanoz ile süsleyelim.
Acılığını daha ağır isterseniz pulbiberi 1 tatlı kaşığı koyabilirsiniz.Afiyet olsun.
Acılı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet kurutulmuş domates
1 çay bardağı ceviz (125 ml)
Yarım çay bardağı galeta unu
1 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı acı biber salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
2 diş sarımsak
Acılı Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemenin hepsini rondoda çekelim.
Dondurma kaşığı ile form verelim.
Üzerine bütün ceviz ve maydanoz ile süsleyelim.
Acılığını daha ağır isterseniz pulbiberi 1 tatlı kaşığı koyabilirsiniz.Afiyet olsun.
Acılı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı