Acılı Kapuska Yemeği Tarifi İçin Malzemeler
1 orta boy lahana
2 yemek kaşığı salça
1 adet soğan
Yarım çay bardağı pirinç
Yarım çay bardağı sıvı yağ
4 adet acı kuru biber
1 çay kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
3 su bardağı su
Acılı Kapuska Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle lahanalar temizlenir ve doğranır.
Soğan yağ ve salça kavrulur üzerine doğranan lahanalar eklenir.
Lahanalar biraz yumuşayana kadar kavrulmaya devam edilir.
Daha sonra üzerine su eklenir biberler atılır baharatlar atılır.
Yemek kaynamaya başlayınca pirinçler eklenir ve kısık ateşte pişirilir.
Acılı Kapuska Yemeği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 orta boy lahana
2 yemek kaşığı salça
1 adet soğan
Yarım çay bardağı pirinç
Yarım çay bardağı sıvı yağ
4 adet acı kuru biber
1 çay kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
3 su bardağı su
Acılı Kapuska Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle lahanalar temizlenir ve doğranır.
Soğan yağ ve salça kavrulur üzerine doğranan lahanalar eklenir.
Lahanalar biraz yumuşayana kadar kavrulmaya devam edilir.
Daha sonra üzerine su eklenir biberler atılır baharatlar atılır.
Yemek kaynamaya başlayınca pirinçler eklenir ve kısık ateşte pişirilir.
Acılı Kapuska Yemeği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı