SoruCevap
Yeni Üye
Anne Yordamı Yeşil Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
Yeşil fasulye
Orta uzunluk bir adet soğan
1 çorba kepçesiyle yağ
300 gram kıyma (Ben tavuk kullandım)
1,5 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı kuru biber
Tuz
Aldığı kadar su
Anne Yordamı Yeşil Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar. Birinci evvel soğanı yağda kavuruyoruz biraz yumuşayınca eti ekliyoruz on dakika bu türlü pişiriyoruz.
Etin piştiğini gördükten sonra yeşil fasulyeyi ekliyoruz on dakika daha bu türlü pişirin.
Sonra salça, biberi, tuz ve suyunu ekliyoruz, 25-30 dakika kaynamaya bırakıyoruz. Artık hazır afiyet olsun.
Anne Metodu Yeşil Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yeşil fasulye
Orta uzunluk bir adet soğan
1 çorba kepçesiyle yağ
300 gram kıyma (Ben tavuk kullandım)
1,5 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı kuru biber
Tuz
Aldığı kadar su
Anne Yordamı Yeşil Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar. Birinci evvel soğanı yağda kavuruyoruz biraz yumuşayınca eti ekliyoruz on dakika bu türlü pişiriyoruz.
Etin piştiğini gördükten sonra yeşil fasulyeyi ekliyoruz on dakika daha bu türlü pişirin.
Sonra salça, biberi, tuz ve suyunu ekliyoruz, 25-30 dakika kaynamaya bırakıyoruz. Artık hazır afiyet olsun.
Anne Metodu Yeşil Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı