Antep Fıstıklı Pudingli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
1 paket Dr .oetker antep fıstıklı puding
125 gram tereyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı süt
2 su bardağı un
1 er paket Dr oetker kabartma tozu ve Dr oetker vanilya
Antep Fıstıklı Pudingli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Derin bir kapta tüm materyalleri toplayalım .
Hamuru kulak göğsü yumuşaklığında yoğuralım.
Yuvarlayalım elimizle biraz bastıralım.
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25-30 dk pişirelim.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler müsabakasına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala.
Antep Fıstıklı Pudingli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket Dr .oetker antep fıstıklı puding
125 gram tereyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı süt
2 su bardağı un
1 er paket Dr oetker kabartma tozu ve Dr oetker vanilya
Antep Fıstıklı Pudingli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Derin bir kapta tüm materyalleri toplayalım .
Hamuru kulak göğsü yumuşaklığında yoğuralım.
Yuvarlayalım elimizle biraz bastıralım.
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25-30 dk pişirelim.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler müsabakasına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala.
Antep Fıstıklı Pudingli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı