Antep Tava (Kolay) Tarifi İçin Malzemeler
Yeşil biber 3 adet
Kırmızı biber 1 adet
Domates 2 adet
Patates 4 orta boy
Kırmızı soğan 1 adet
Beyaz soğan 1 adet
Sarımsak 6 diş (İsteğe göre sayı artırılabilir)
2 su bardağı soğuk su
500 gram kıyma
2 yemek kaşığı salça (Biber-domates)
3 yemek kaşığı zeytinyağı (Sıvı yağ)
Kimyon
Pul biber
Kekik
Karabiber
Tuz
Kajun baharatı
Antep Tava (Kolay) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm sebzeleri fotoğrafta gördüğünüz şekilde küp küp doğruyoruz.
Ardından 2 su bardağı suyumuzu ekleyip tüm malzemeyi karıştırıyoruz.
Tepsiye üzerini hafif bastırarak hazırlıyoruz.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 1 saat piştikten sonra hazır afiyet olsun✔
Antep Tava (Kolay) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yeşil biber 3 adet
Kırmızı biber 1 adet
Domates 2 adet
Patates 4 orta boy
Kırmızı soğan 1 adet
Beyaz soğan 1 adet
Sarımsak 6 diş (İsteğe göre sayı artırılabilir)
2 su bardağı soğuk su
500 gram kıyma
2 yemek kaşığı salça (Biber-domates)
3 yemek kaşığı zeytinyağı (Sıvı yağ)
Kimyon
Pul biber
Kekik
Karabiber
Tuz
Kajun baharatı
Antep Tava (Kolay) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm sebzeleri fotoğrafta gördüğünüz şekilde küp küp doğruyoruz.
Ardından 2 su bardağı suyumuzu ekleyip tüm malzemeyi karıştırıyoruz.
Tepsiye üzerini hafif bastırarak hazırlıyoruz.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 1 saat piştikten sonra hazır afiyet olsun✔
Antep Tava (Kolay) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı