Arpacık Soğanlı Yahni Tarifi İçin Malzemeler
400 gram kırmızı et
15-20 adet arpacık soğan
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım çay bardağı su
Tuz
Arpacık Soğanlı Yahni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti kuşbaşından biraz daha büyük şekilde doğrayalım. Soğanları temizleyelim.
Etleri güvecimize koyalım. Suyunu çekinceye kadar kavuralım.
Zeytinyağı ve soğanları ekleyip 10 dakika kadar daha kavuralım.
Üzerine suyu ve tuzu ekleyip kısık ateşte 40-45 dakika kadar pişirelim. Yahnimiz hazır. Şimdiden herkese afiyet olsun….
Arpacık Soğanlı Yahni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
400 gram kırmızı et
15-20 adet arpacık soğan
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım çay bardağı su
Tuz
Arpacık Soğanlı Yahni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti kuşbaşından biraz daha büyük şekilde doğrayalım. Soğanları temizleyelim.
Etleri güvecimize koyalım. Suyunu çekinceye kadar kavuralım.
Zeytinyağı ve soğanları ekleyip 10 dakika kadar daha kavuralım.
Üzerine suyu ve tuzu ekleyip kısık ateşte 40-45 dakika kadar pişirelim. Yahnimiz hazır. Şimdiden herkese afiyet olsun….
Arpacık Soğanlı Yahni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı