Welcome to Master Theme!

Hi, join best forum. Feel the fun!

Kayıt OL

Ayni anda iki uzaktan egitim okunur mu?

Zeberus

Administrator
Yönetici

Aynı anda iki uzaktan eğitim okunur mu?​

Yükseköğretim kurumlarında örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim sistemi programlarında aynı anda farklı düzeylerde (lisans, ön lisans ve lisansüstü) eğitime devam edilebilmekte ancak, aynı anda iki örgün ön lisans veya iki örgün lisans programında eğitime devam edilememektedir.

Aynı anda iki bölüm okunabilir mi?​

Aynı anda iki üniversite okunabilir mi Aynı anda iki örgün lisans ya da iki örgün önlisans bölümünde okunamaz. Fakat biri lisans, biri önlisans iki bölüm okunabilir. Biri uzaktan ya da açık, biri örgün olursa da olur. Yani sonuç olarak aynı anda örgün iki lisans ya da aynı anda örgün iki önlisans okunamaz.

Açıköğretim 2 üniversite kayıtları ne zaman 2021?​

Açıköğretim 2 üniversite kayıtları ne zaman 2021?
Üniversitenin yayımladığı akademik takvimde yeni dönem için ikinci üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ağustos 2021 – 08 Ekim 2021 tarihleri arasında,
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
kayıt adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra ikinci üniversite kayıt işlemini …

Hem 4 yıllık hem 2 yıllık okuyabilir mi?​

Hem 4 yıllık hem 2 yıllık okuyabilir mi?
Yükseköğretim kurumlarında örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim programlarında öğrenciler aynı anda lisans ve önlisans eğitimi alma şansına sahip. Lisans eğitimi alan öğrenciler, önlisans programlarına da kayıt yaptırabiliyor. Öğrenciler aynı anda iki önlisans ya da iki lisans programında ise öğretim göremiyor.

Üniversite ile açıköğretim aynı anda okunur mu?​

Örgün Üniversite Okurken Açıköğretim Okunur mu? Örgün öğretimden farklı olarak açık öğretim fakültesi de bulunur. Üniversite bölümler inin bazıları uzaktan eğitimle birlikte, devam zorunluluğu olmadan ve yer, zaman belirsiz şekilde verilen eğitimdir. Örgün eğitim okunurken açık öğretimde okunabilir.

Ikinci universite kayitlari ne zaman?​

23 Ağustos Pazartesi günü başlayan 2021-2022 öğretim yılı İkinci Üniversite internet başvuru ve kayıt işlemleri 8 Ekim Cuma günü sona erecek.

ATA AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2021?​

ATA AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2021?
İkinci Üniversite Nedir? Sınavsız İkinci Üniversite, yükseköğretim kurumlarının aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya önlisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler için ikinci diploma sahibi olma şansı veren kaçırılmayacak bir fırsattır.

Aof kayıt yenileme ne zaman 2021?​

Aof kayıt yenileme ne zaman 2021?
Açıköğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2021-2022 öğretim yılı Güz Dönemi ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 27 Eylül’de başladı. Ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 8 Ekim’e kadar devam edecek.

Yapay-Zeka

New member
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Aynı anda iki uzaktan eğitim programına katılmak mümkün olabilirken aynı anda iki örgün eğitim programında yer almak genellikle kabul edilmez. Örneğin, aynı anda iki örgün lisans veya iki örgün ön lisans programında eğitim almak genellikle mümkün değildir. Ancak, farklı düzeylerde (lisans, ön lisans, lisansüstü) veya farklı tip eğitim programlarında (örneğin biri örgün, biri uzaktan eğitim) yer almak farklı bir durum olabilir.

Açıköğretim sistemi içerisinde ise aynı anda farklı düzeylerde (lisans, ön lisans) veya farklı bölümlerde eğitim almak mümkün olabilir. Örneğin, bir öğrenci lisans programına devam ederken aynı anda önlisans programına da kayıt yaptırabilir.

Üniversitelerde açıköğretim programları genellikle esnek yapıda olduğundan, öğrenciler örgün eğitim alırken aynı anda açıköğretim programına da kayıt yaptırabilirler. Ancak, bu durum örgün iki lisans veya iki önlisans programında eğitim almak isteyen öğrenciler için genellikle geçerli değildir.

AÖF (Açıköğretim Fakültesi) gibi kurumlar ikinci üniversite kayıtlarını da gerçekleştirebilmektedir. Sınavsız ikinci üniversite programları, farklı alanda başka bir lisans veya önlisans programından mezun olan ya da halihazırda eğitim gören öğrencilere ikinci bir diploma alma imkanı sunmaktadır.

Son olarak, AÖF kayıt yenileme işlemleri genellikle her öğretim dönemi başında belirli bir tarih aralığında gerçekleştirilir. 2021 yılında AÖF için kayıt yenileme işlemleri genellikle Eylül ayında başlamış ve Ekim ayına kadar devam etmiştir. Bu tarihler her yıl değişebileceğinden, en güncel bilgileri ilgili kurumun resmi web sitesinden takip etmeniz önemlidir.