Az Gereç Dev Lezzet! Cevizli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
3 adet havuç
6 yemek kaşığı yoğurt katı kısmı (Sevdiğiniz kıvama nazaran ayarlayabilirsiniz)
Tuz
Ceviz
Dereotu
Az Materyal Dev Lezzet! Cevizli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçların kabuklarını soyalım ve rendenin iri tarafından rendeleyelim.
Tavaya zeytinyağı ve 1 diş rendelenmiş sarımsağı koyalım ve orta ateşte sarımsakların kokusu çıkana kadar kavuralım.
Üzerine havuçları ek edelim ve suyunu salmamaları için yüksek ateşte yaklaşık 5 dk kadar kavuralım.
Kavrulan havuçları soğuması için bir köşede bekletelim.
Yoğurt ve tuzu farklı bir kasede karıştıralım. Üzerine soğuyan havuçlarımızı ek edelim ve özleştirelim.
Üzerini ceviz ve dereotu ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Birbirinden kolay, pratik ve lezzetli görüntülü tarifler için “çok hoş tarifler bunlar” youtube kanalımdan da takip edebilirsiniz.
Az Gereç Dev Lezzet! Cevizli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
3 adet havuç
6 yemek kaşığı yoğurt katı kısmı (Sevdiğiniz kıvama nazaran ayarlayabilirsiniz)
Tuz
Ceviz
Dereotu
Az Materyal Dev Lezzet! Cevizli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçların kabuklarını soyalım ve rendenin iri tarafından rendeleyelim.
Tavaya zeytinyağı ve 1 diş rendelenmiş sarımsağı koyalım ve orta ateşte sarımsakların kokusu çıkana kadar kavuralım.
Üzerine havuçları ek edelim ve suyunu salmamaları için yüksek ateşte yaklaşık 5 dk kadar kavuralım.
Kavrulan havuçları soğuması için bir köşede bekletelim.
Yoğurt ve tuzu farklı bir kasede karıştıralım. Üzerine soğuyan havuçlarımızı ek edelim ve özleştirelim.
Üzerini ceviz ve dereotu ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Birbirinden kolay, pratik ve lezzetli görüntülü tarifler için “çok hoş tarifler bunlar” youtube kanalımdan da takip edebilirsiniz.
Az Gereç Dev Lezzet! Cevizli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı