Az Gereçli Tacos Tanımı İçin Gereçler
2 adet büyük uzunluk lavaş ekmeği
250 gram kuzu eti ( kemiksiz kuşbaşı
Dilimlenmiş kaşar peynir (yaklaşık 12 dilim)
Birer tatlı kaşığı
Tuz,karabiber ,kırmızı toz biber
Az Materyalli Tacos Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle kuzu etlerini minik minik kesiyoruz.
Yumuşayana dek ocakta kendi suyunda haşlıyoruz.
En son tuzunu, baharatları ekleyip 5 dakika kadar kızartıyoruz .
Birer lavaş ekmeği alıyoruz .
Öncelikle üç dilim kaşar peynir diziyoruz.
Üzerine etin yarısını dağıtıyoruz yeniden birebir biçimde üç dilim daha kaşar peyniri diziyoruz.
Lavaşları dörde katlayıp dikkatlice alıp tost makinesinde pişiriyoruz .
Orta ara üzerine tereyağı ile sürüyoruz.
Tıpkı süreci öteki lavaş içinde yapıyoruz ,her ikisini tost makinesinde uygunca pişirip sıcak servis ediyoruz afiyet olsun.
2 adet büyük uzunluk lavaş ekmeği
250 gram kuzu eti ( kemiksiz kuşbaşı
Dilimlenmiş kaşar peynir (yaklaşık 12 dilim)
Birer tatlı kaşığı
Tuz,karabiber ,kırmızı toz biber
Az Materyalli Tacos Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle kuzu etlerini minik minik kesiyoruz.
Yumuşayana dek ocakta kendi suyunda haşlıyoruz.
En son tuzunu, baharatları ekleyip 5 dakika kadar kızartıyoruz .
Birer lavaş ekmeği alıyoruz .
Öncelikle üç dilim kaşar peynir diziyoruz.
Üzerine etin yarısını dağıtıyoruz yeniden birebir biçimde üç dilim daha kaşar peyniri diziyoruz.
Lavaşları dörde katlayıp dikkatlice alıp tost makinesinde pişiriyoruz .
Orta ara üzerine tereyağı ile sürüyoruz.
Tıpkı süreci öteki lavaş içinde yapıyoruz ,her ikisini tost makinesinde uygunca pişirip sıcak servis ediyoruz afiyet olsun.