Bademli Ve Cevizli Krokan Tanımı İçin Gereçler
1.5 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı tereyağı
1.5 su bardağı badem ve ceviz(karışık)
Bademli Ve Cevizli Krokan Tanımı Yapılışı
Tava içerisine şekeri alalım ve eritelim.
Şeker eridikten sonra tereyağını ek edelim.
Hazır olan karamelimizin içine karıştırdığımız badem ve cevizi ekleyelim.
Daha sonra yağlı kağıdın üzerine dökelim ve düzeltelim.
Yağlı kağıtla üzerinini kapatalım ve inceltelim.
Kestikten sonra buzdolabında 10 dakika bekletelim ve hazır
Afiyet olsun
1.5 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı tereyağı
1.5 su bardağı badem ve ceviz(karışık)
Bademli Ve Cevizli Krokan Tanımı Yapılışı
Tava içerisine şekeri alalım ve eritelim.
Şeker eridikten sonra tereyağını ek edelim.
Hazır olan karamelimizin içine karıştırdığımız badem ve cevizi ekleyelim.
Daha sonra yağlı kağıdın üzerine dökelim ve düzeltelim.
Yağlı kağıtla üzerinini kapatalım ve inceltelim.
Kestikten sonra buzdolabında 10 dakika bekletelim ve hazır
Afiyet olsun