Baklalı Enginar Tanımı İçin Malzemeler
3 adet enginar
Yarım çorba kasesi ayıklanmış bakla
Yarım çorba kasesi bezelye
1 adet soğan
1 adet havuç
2 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı limonlu su
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
Dereotu
Baklalı Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğan, havuç ve sarımsak küp küp doğranır.
Düdüklü tencereye tüm sebzeler konulur.
Üzerine tuz, zeytinyağı,limonlu su ve su eklenir.
12 dakikada pişirilir.
Enginarlar alınır ve sebzeler üzerlerine konulur dereotu ile servis yapılır.
Afiyet olsun. İnstagram hesabım @damlasimsekakbas takip edebilirsiniz.
Baklalı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet enginar
Yarım çorba kasesi ayıklanmış bakla
Yarım çorba kasesi bezelye
1 adet soğan
1 adet havuç
2 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı limonlu su
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
Dereotu
Baklalı Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğan, havuç ve sarımsak küp küp doğranır.
Düdüklü tencereye tüm sebzeler konulur.
Üzerine tuz, zeytinyağı,limonlu su ve su eklenir.
12 dakikada pişirilir.
Enginarlar alınır ve sebzeler üzerlerine konulur dereotu ile servis yapılır.
Afiyet olsun. İnstagram hesabım @damlasimsekakbas takip edebilirsiniz.
Baklalı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı