Balık Buğulama Tarifi İçin Malzemeler
1 kilo hamsi balık
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
1 adet limon
2 adet kuru soğan
Balık Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıkların kılçıklarını temizliyoruz.
İyice yıkayıp temizliyoruz.
Suyunu süzüyoruz.
Sıvıyağ ve tuz ekleyip iyice harmanlayarak 5 dakika dinlendiriyoruz.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye tek tek diziyoruz.
Limonları ve soğanları dilimleyip üzerlerine koyuyoruz.
175 derecede 30 dakika pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Balık Buğulama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo hamsi balık
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
1 adet limon
2 adet kuru soğan
Balık Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıkların kılçıklarını temizliyoruz.
İyice yıkayıp temizliyoruz.
Suyunu süzüyoruz.
Sıvıyağ ve tuz ekleyip iyice harmanlayarak 5 dakika dinlendiriyoruz.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye tek tek diziyoruz.
Limonları ve soğanları dilimleyip üzerlerine koyuyoruz.
175 derecede 30 dakika pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Balık Buğulama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı