Son konular

Balık Buğulama Tarifi

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Balık Buğulama Tarifi İçin Malzemeler
1 kilo hamsi balık
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
1 adet limon
2 adet kuru soğan

Balık Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıkların kılçıklarını temizliyoruz.
İyice yıkayıp temizliyoruz.
Suyunu süzüyoruz.
Sıvıyağ ve tuz ekleyip iyice harmanlayarak 5 dakika dinlendiriyoruz.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye tek tek diziyoruz.
Limonları ve soğanları dilimleyip üzerlerine koyuyoruz.
175 derecede 30 dakika pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Balık Buğulama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo hamsi 2 adet soğan (ben soğanlarım küçük olduğu için üç kullandım) 4- 5 adet sarımsak 2 adet patates 2 adet domates 5- 6 adet biber 1 buçuk limon Bir tutam maydanoz 3-4 tane defne yaprağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo hamsi 1 çay bardağı yarım sıvı yağ 4 adet patates 3 adet kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 adet limon 1 tatlı kaşığı tuz Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Balıkları kılçıkları dan ayırıp temizliyoruz. Patatesleri soyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Balık Buğulama (Çupra) Tarifi İçin Malzemeler 2 kg istediğiniz türde iri balık 4 adet küçük boy patates 6-7 dal defne yaprağı 4-5 diş sarımsak 2 küçük boy soğan 1 adet limon 7-8 tane tane karabiber Tuz Zeytinyağı Balık Buğulama (Çupra) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Balığımızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Hamsi Buğulama Tanımı İçin Gereçler 1 kilo hamsi 1 adet kuru soğan Sarımsak 1 adet limon Tuz Hamsi Buğulama Tanımı Yapılışı Hamsilerimizi kılçıkları ile temizliyoruz. Fırın tepsisini yağlıyoruz. İki hamsiyi alıp iç tarafları birbirine gelecek halde yapıştırıyoruz. Fırın tepsisine kenarlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo hamsi 1 büyük soğan 1 büyük domates 1 orta uzunluk limon Yarım kaşık tuz 1 sivri biber Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir kilo hamsiye kılcıksız temizliyoruz. Bir borcama alıyoruz. Domates bir soğan limonu halka keserek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Üst Alt