Balkabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo balkabağı
4 küçük uzunluk soğan
1 kök taze zencefil
Varsa biraz zencefil turşusu
Taze kekik 5-6 dal
1/2 (yarım) paket krema
Balkabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Zeytinyağ ile soğanlar kavrulacak .
Sonra doğranmış kabaklar ve zencefiller atılıp kavrulacak.
Taze kekiği de ekleyip suyu ekliyoruz suyu kabağın üzerine geçecek kadar ekleyelim.
Piştikten sonra blender ile çekiyoruz.
Kremayı ekleyip tuzunu ekleyip servis ediyor.
Balkabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo balkabağı
4 küçük uzunluk soğan
1 kök taze zencefil
Varsa biraz zencefil turşusu
Taze kekik 5-6 dal
1/2 (yarım) paket krema
Balkabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Zeytinyağ ile soğanlar kavrulacak .
Sonra doğranmış kabaklar ve zencefiller atılıp kavrulacak.
Taze kekiği de ekleyip suyu ekliyoruz suyu kabağın üzerine geçecek kadar ekleyelim.
Piştikten sonra blender ile çekiyoruz.
Kremayı ekleyip tuzunu ekleyip servis ediyor.
Balkabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı