Balkabaklı Pratik Fit Cheesecake Tanımı İçin Materyaller
Alt tabanı;
2 adet kuru kayısı
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı kuru üzüm
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
10-12 adet fındık (veya badem yahut kaju yahut 4 tam ceviz)
Orta taban;
3 yemek kaşığı labne yahut süzme yoğurt
1 yemek kaşığı bal
Üst taban;
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
5 dilim balkabağı
Balkabaklı Pratik Fit Cheesecake Tanımı Yapılışı
Kuru meyveleri sıcak suda bekletelim.
Daha sonra yulaf ezmesini un üzere bir kıvama gelene kadar robottan geçirelim.
İçine kuru yemiş ve kuru meyveleri ekledikten sonra tekrar robottan geçirelim.
Orta taban için başka bir kapta süzme yoğurt ve balı pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
Muffin kalıplarına alt taban gereçlerini yerleştirelim ve üstüne orta taban malzemeyi de dökelim. (6 adet çıktı)
Derin dondurucuda bekletelim.
Küçük tencerede balkabağı dilimlerini kısık ateşte üstü kapalı olarak haşlayalım. (biraz su ekleyebilirsiniz) haşlandıktan sonra tarçın ve balı ekledikten sonra 5 dakika kadar pişirelim.
En üst tabanı için eşit bir şekilde kabaklı harcımızı paylaştıralım.
En az yarım saat buzlukta bekletelim ve hazır. Afiyet olsun .
Not 1 : “diyetisyen esengül ışık “ instagram hesabımı sağlıklı ve yanlışsız beslenme, kilo verme, kilo alma, hamile & emziren anne beslenmesi, motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şey için takip edebilirsiniz. not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdaki son gönderilere yorum yazarsanız dönüş sağlamam daha kolay olur. Sevgiler .
Alt tabanı;
2 adet kuru kayısı
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı kuru üzüm
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
10-12 adet fındık (veya badem yahut kaju yahut 4 tam ceviz)
Orta taban;
3 yemek kaşığı labne yahut süzme yoğurt
1 yemek kaşığı bal
Üst taban;
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
5 dilim balkabağı
Balkabaklı Pratik Fit Cheesecake Tanımı Yapılışı
Kuru meyveleri sıcak suda bekletelim.
Daha sonra yulaf ezmesini un üzere bir kıvama gelene kadar robottan geçirelim.
İçine kuru yemiş ve kuru meyveleri ekledikten sonra tekrar robottan geçirelim.
Orta taban için başka bir kapta süzme yoğurt ve balı pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
Muffin kalıplarına alt taban gereçlerini yerleştirelim ve üstüne orta taban malzemeyi de dökelim. (6 adet çıktı)
Derin dondurucuda bekletelim.
Küçük tencerede balkabağı dilimlerini kısık ateşte üstü kapalı olarak haşlayalım. (biraz su ekleyebilirsiniz) haşlandıktan sonra tarçın ve balı ekledikten sonra 5 dakika kadar pişirelim.
En üst tabanı için eşit bir şekilde kabaklı harcımızı paylaştıralım.
En az yarım saat buzlukta bekletelim ve hazır. Afiyet olsun .
Not 1 : “diyetisyen esengül ışık “ instagram hesabımı sağlıklı ve yanlışsız beslenme, kilo verme, kilo alma, hamile & emziren anne beslenmesi, motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şey için takip edebilirsiniz. not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdaki son gönderilere yorum yazarsanız dönüş sağlamam daha kolay olur. Sevgiler .