Ballı Meyveli Pankek Tanımı İçin Gereçler
2 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
Servis Yapmak İçin
3 yemek kaşığı bal
1 ölçü framboaz diğer meyvede kullana bilirsiniz
1 kaç dilim muz
4 adet ceviz
1 ölçü toz antep fıstığı
Ballı Meyveli Pankek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurtaları bir karıştırma kabına kırın şeker ve vanilyayı ek edin mikser yardımıyla düzgünce çırpın.
Akabinde süt sıvı yağ koyup çırpmaya devam edin.
Akabinde kabartma tozunu boza kıvamına gelene kadar unu azar azar ek edin çırpmaya devam edin.
Teflon tavayı az yağlayıp birer kepçe tavaya dökün önlü gerili kızartın.
Servis tabağına alın üzerine bal gezdirin meyve ile süsleyip servis yapın afiyet olsun
2 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
Servis Yapmak İçin
3 yemek kaşığı bal
1 ölçü framboaz diğer meyvede kullana bilirsiniz
1 kaç dilim muz
4 adet ceviz
1 ölçü toz antep fıstığı
Ballı Meyveli Pankek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurtaları bir karıştırma kabına kırın şeker ve vanilyayı ek edin mikser yardımıyla düzgünce çırpın.
Akabinde süt sıvı yağ koyup çırpmaya devam edin.
Akabinde kabartma tozunu boza kıvamına gelene kadar unu azar azar ek edin çırpmaya devam edin.
Teflon tavayı az yağlayıp birer kepçe tavaya dökün önlü gerili kızartın.
Servis tabağına alın üzerine bal gezdirin meyve ile süsleyip servis yapın afiyet olsun