Barbunya Pilaki Tanımı İçin Materyaller
Yarım kilo barbunya
1 adet soğan
3 diş sarımsak
1 adet havuç
2 yemek kaşığı salça
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 limon suyu
2 kesme şeker
Kuru nane
Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Zeytinyağı tencereye alın, hafif kızınca soğanları kavurun.
Daha sonra doğranmış havuçları da ekleyip biraz daha kavurun.
Sonra salçayıda ekleyin.
Hepsi kavrulduktan sonra barbunya ve sarımsakları da ek edin birlikte karıştırıp sıcak su ekleyin.
Pişmeye yakın şeker ve limon suyunu ekleyin.
Servis edeceğiniz tabağa aldıktan sonra üzerine kuru nane serpin ve maydanozla süsleyin. Afiyet olsun
Barbunya Pilaki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo barbunya
1 adet soğan
3 diş sarımsak
1 adet havuç
2 yemek kaşığı salça
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 limon suyu
2 kesme şeker
Kuru nane
Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Zeytinyağı tencereye alın, hafif kızınca soğanları kavurun.
Daha sonra doğranmış havuçları da ekleyip biraz daha kavurun.
Sonra salçayıda ekleyin.
Hepsi kavrulduktan sonra barbunya ve sarımsakları da ek edin birlikte karıştırıp sıcak su ekleyin.
Pişmeye yakın şeker ve limon suyunu ekleyin.
Servis edeceğiniz tabağa aldıktan sonra üzerine kuru nane serpin ve maydanozla süsleyin. Afiyet olsun
Barbunya Pilaki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı