Bayat Ekmekten Galeta Unu Tanımı İçin Materyaller
İstenildiği ölçüde ekmek
Bayat Ekmekten Galeta Unu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bayat ekmekleri küçük lokmalar biçiminde doğrayalım fırın tepsisine alalım 150 derece fırında 20 – 25 dakika kızartmadan kurutalım.
Bu esnada orta ara karıştıralım fırını kapattıktan sonra büsbütün soğuyana kadar ekmekleri almayalım.
Güzelce kuruyan ekmekleri mutfak robotunda çekelim bütün ekmekleri çekme süreci bittikten sonra toplu bir halde robotun alabildiği kadar doldurup yine çekelim.
Hava almayacak halde kuru kavanoz yahut saklama kaplarına alalım. Meskende mis üzere galeta unumuz hazır.
Tüm poğaça, börek, kızartma ve köftelerinizde kullanabilirsiniz. Olağan galeta unundan çok daha hoş ve lezzetli oluyor
İstenildiği ölçüde ekmek
Bayat Ekmekten Galeta Unu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bayat ekmekleri küçük lokmalar biçiminde doğrayalım fırın tepsisine alalım 150 derece fırında 20 – 25 dakika kızartmadan kurutalım.
Bu esnada orta ara karıştıralım fırını kapattıktan sonra büsbütün soğuyana kadar ekmekleri almayalım.
Güzelce kuruyan ekmekleri mutfak robotunda çekelim bütün ekmekleri çekme süreci bittikten sonra toplu bir halde robotun alabildiği kadar doldurup yine çekelim.
Hava almayacak halde kuru kavanoz yahut saklama kaplarına alalım. Meskende mis üzere galeta unumuz hazır.
Tüm poğaça, börek, kızartma ve köftelerinizde kullanabilirsiniz. Olağan galeta unundan çok daha hoş ve lezzetli oluyor