Bebek Ayva Tatlısı (6+) Tanımı İçin Malzemeler
Yarım ayva
1 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı su
Bebek Ayva Tatlısı (6+) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım ayvayı soyup küçük küpler halinde doğruyoruz.
Üzerini geçecek kadar su ekleyip, güzelce yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Çatalla ezilecek kıvama gelince ocaktan alıp, suyunu süzüp eziyoruz. Şayet bebeğiniz pütürlü yemiyorsa azıcık suyla blenderdan çekilebilir.
Bir kaşık pekmezi iki kaşık suyla açıp ayvanın üzerine gezdiriyoruz. Tüm bebişlere afiyet ve şifa olsun.
Bebek Ayva Tatlısı (6+) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım ayva
1 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı su
Bebek Ayva Tatlısı (6+) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım ayvayı soyup küçük küpler halinde doğruyoruz.
Üzerini geçecek kadar su ekleyip, güzelce yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Çatalla ezilecek kıvama gelince ocaktan alıp, suyunu süzüp eziyoruz. Şayet bebeğiniz pütürlü yemiyorsa azıcık suyla blenderdan çekilebilir.
Bir kaşık pekmezi iki kaşık suyla açıp ayvanın üzerine gezdiriyoruz. Tüm bebişlere afiyet ve şifa olsun.
Bebek Ayva Tatlısı (6+) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı