SoruCevap
Yeni Üye
Beyaz Çikolatalı Brownie Tanımı İçin Malzemeler
200 gram tuzsuz tereyağı
200 gram biter çikolata
4 adet yumurta (Oda sıcaklığında)
1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı elenmiş u
Yarım su bardağı kakao
1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı toz şeker
160 gram beyaz çikolata
Beyaz Çikolatalı Brownie Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Benmari yordamı tereyağını ve çikolataları eritin.
Ayrı bir kapta unu ve kakaoyu karıştırın.
Erimiş çikolataya yumurtaları teker teker kırın karıştırın.
Ardından kakao ve unu bırakıp karıştırın en son şekeri ekleyip 1 2 dakika daha karıştırın.
Kare borcamın içine yağlı kağıt yerleştirin akabinde harcın yarısını dökün.
Üzerine beyaz çikolatayı bırakın, kalan harcı beyaz çikolataların üzerine dökün.
Daha evvelden ısıtılmış 165 derece 30 35 dakika pişirin.
Beyaz Çikolatalı Brownie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
200 gram tuzsuz tereyağı
200 gram biter çikolata
4 adet yumurta (Oda sıcaklığında)
1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı elenmiş u
Yarım su bardağı kakao
1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı toz şeker
160 gram beyaz çikolata
Beyaz Çikolatalı Brownie Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Benmari yordamı tereyağını ve çikolataları eritin.
Ayrı bir kapta unu ve kakaoyu karıştırın.
Erimiş çikolataya yumurtaları teker teker kırın karıştırın.
Ardından kakao ve unu bırakıp karıştırın en son şekeri ekleyip 1 2 dakika daha karıştırın.
Kare borcamın içine yağlı kağıt yerleştirin akabinde harcın yarısını dökün.
Üzerine beyaz çikolatayı bırakın, kalan harcı beyaz çikolataların üzerine dökün.
Daha evvelden ısıtılmış 165 derece 30 35 dakika pişirin.
Beyaz Çikolatalı Brownie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı