Son konular

Beze (Meringue) Kurabiye

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Beze (Meringue) Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
100 gram yumurta beyazı
100 gram şeker
1 çay kaşığı şekerli vanilin

Beze (Meringue) Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurtayı mikserle yüksek ayarda çırpmaya başlayın şekeri 2-3 defada ek ederek çırpmaya devam edin.
Krem şanti kıvamına gelene kadar çırpmaya devam edin.
Kaşıkla alıp kaşığı aksi çevirdiğinizde akmayan bir karışım olacak.
Eleyerek vanilini ekleyip biraz daha çırpın.
Sıkma torbasına aldığınız karışımı yağlı kağıt serilmiş tepsiye ister yuvarlak uçla ister yıldız uçla sıkın.
100 derece evvelden ısıtılmış fırında en fazla 1 saat pişirin.(eğer renkli yapmak istiyorsanız şekerli vanilinle birlikte besin boyası ekleyebilirsiniz. ).
Beze (Meringue) Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Beze (Çok Kolay) Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta akı 1 çimdik tuz 1 çay bardağı dolusu pudra şekeri Beze (Çok Kolay) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurta aklarını dikkatlice ayırıp cam kaseye koyuyoruz. Üzerine bir çimdik tuz ekleyip mikser yardımıyla evvel düşük ayarda sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Beze (Mereng) Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurtanın akı 1 tutam tuz 2 küçük çay bardağı toz şeker Beze (Mereng) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Merhabalar sizlerle hayli kolay, çabucak her konutta olan gereçlerle yapılabilecek, çayınızın, kahvenizin yanında atıştırmalık olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  • Soru
Çikolata Taneli Beze Tanımı İçin Gereçler 2 orta uzunluk yumurtanın akı 1 çimdik tuz 1 klasik su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri 1 paket vanilya Rendelenmiş çikolata Çikolata Taneli Beze Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle mikser ucunun sığacağı kadar derin ve küçük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Beze (Mereng) Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta akı Yarım çay kaşığı tuz 2 çay bardağı pudra şekeri Pembe besin boyası Beze (Mereng) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yumurta aklarını ve tuzu çırpma kabına alıyoruz. Çırpmaya başlıyoruz. Pudra şekerini 5-6 kezde yavaş yavaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Beze Tarifi İçin Malzemeler 1/2 (yarım) çay bardağı yumurta beyazı ( 80 gr, 2 l boy yumurta beyazı) 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker (120 gr) 1 tatlı kaşığı nişasta Beze Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir küçük tencerede suyu kaynatın, üzerine bir kase koyun. Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Üst Alt