Son konular

Beze Yapımı

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Beze Yapımı Tarifi İcin Malzemeler

*3 yumurta akı
*1 fiske tuz
*1 su bardağı şeker

Beze Yapımı Tarifi Yapılışı
1
*Yumurta aklarını derin bir kaba alıp icine tuzumuzu atıp once duşuk ayarda sonra yuksek ayarda mikserle cırpıyoruz
*Kar beyazı kıvamını aldı mı şekerimizi katıp cırpmaya devam ediyoruz ta ki putursuz olana kadar
*Fırın tepsimize pişirme kağıdını serip sıkma poşetimiz yardımıyla kucuk sıkıp 100 derecelik fırında 1 saat pişiriyoruz Afiyet olsun
 

Similar threads

  • Soru
Beze Tanımı İçin Malzemeler 5 adet yumurta akı 1 çimdik tuz 1 su bardağı pudra şekeri Beze Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Çırpma kabına yumurta aklarını koyalım, mikserle beyazlayana kadar çırpalım. 1 çimdik tuzumuzu ekleyelim, çırpmaya devam edelim . Mikser çalışır vaziyette azar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Beze (Çok Kolay) Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta akı 1 çimdik tuz 1 çay bardağı dolusu pudra şekeri Beze (Çok Kolay) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurta aklarını dikkatlice ayırıp cam kaseye koyuyoruz. Üzerine bir çimdik tuz ekleyip mikser yardımıyla evvel düşük ayarda sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Beze Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta akı 1 fiske tuz 3 çay bardağı pudra şekeri Beze Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta akı ve tuzu köpük haline gelene kadar çırpıyorsunuz. Azar azar pudra şekerini atıp çırpmaya devam ediyoruz. Bütün malzemeleri karıştırın en az 10 dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  • Soru
Beze Tanımı İçin Materyaller 4 yumurta akı 3.5 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu Süslemek için; Antep fıstığı Toz sim Beze Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Bütün gereçleri bir kabın içine koyalım. Evvel düşük sonra yüksek ayarda mikserle 5 dakika 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Beze (Mereng) Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta akı(42 gr) 1 su bardağı pudra şekeri(84 gr) 1 fiske tuz Beze (Mereng) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta akının iki katı şeker kullanılıyor. Yumurta aklarını bir fiske tuz ile çırpılır. Hafif kabaran yumurta aklarına üç dört...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Üst Alt