Bir Yiyenin Bir Daha İsteyeceği Lezzet Saray Lokumu Tarifi İçin Malzemeler
1 litre süt
1 paket hindistan cevizi
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
2 paket vanilya
Ceviz içi
1 paket kremşanti
1 su bardağı süt
1 parça tereyağı
Bir Yiyenin Bir Daha İsteyeceği Lezzet Saray Lokumu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 fırın tepsisine hindistan cevizini yayın.
Daha sonra muhallebisi için; un, şeker ve süt ü ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Ocaktan indirmeye yakın tereyağını ve vanilyayı katın.
Kremşantiyi tarifine göre yapıp dondurun.
Hindistan cevizi yaydığınız tepsiye, önce muhallebiyi sonra kremşantiyi, daha sonra cevizi serpip spatula yardımıyla sarınız.
Eğer sarmada sorun yaşıyorsanız tatlınız yeteri kadar donmamıştır. Şimdiden afiyet olsun basit ve pratik misafirlerinizin hayran olacağı tatlı
Bir Yiyenin Bir Daha İsteyeceği Lezzet Saray Lokumu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
1 paket hindistan cevizi
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
2 paket vanilya
Ceviz içi
1 paket kremşanti
1 su bardağı süt
1 parça tereyağı
Bir Yiyenin Bir Daha İsteyeceği Lezzet Saray Lokumu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 fırın tepsisine hindistan cevizini yayın.
Daha sonra muhallebisi için; un, şeker ve süt ü ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Ocaktan indirmeye yakın tereyağını ve vanilyayı katın.
Kremşantiyi tarifine göre yapıp dondurun.
Hindistan cevizi yaydığınız tepsiye, önce muhallebiyi sonra kremşantiyi, daha sonra cevizi serpip spatula yardımıyla sarınız.
Eğer sarmada sorun yaşıyorsanız tatlınız yeteri kadar donmamıştır. Şimdiden afiyet olsun basit ve pratik misafirlerinizin hayran olacağı tatlı
Bir Yiyenin Bir Daha İsteyeceği Lezzet Saray Lokumu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı