Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeberus

Bireysel Emeklilik Danismani nasil olunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 393
Çözümler 0
Zeberus

Bireysel Emeklilik Danışmanı nasıl olunur?​

Bireysel emeklilik danışmanı olmak için, üniversitelerin, dört yıllık eğitim veren İşletme, Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama ve ilgili bölümlerinden ya da iki yıllık eğitim veren Meslek Yüksek Okullarının Sigortacılık, Pazarlama gibi bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Bireysel emeklilik uzmanı maaşı ne kadar?​

Kariyerinde Maaşlar
Bireysel sigorta ne kadar?
Bunun % 20’si malûllük, yaşlılık ve ölüm sigortaları primi, % 12’si genel sağlık sigortası primidir. Buna göre 2022 yılı için; prime esas günlük kazanç alt sınırından kazanç beyanında bulunan bir isteğe bağlı sigortalının ödemesi gereken aylık prim tutarı 1.601,28 TL’dir.

Bireysel emeklilik aracısı ne iş yapar?​

Bireysel emeklilik aracısı ya da kısaca “aracı”, emeklilik şirketi tarafından katılımcılara sunulan emeklilik sözleşmelerine yönelik olarak tanıtım, bilgilendirme, satış işlemlerine aracılık eden veya bunları emeklilik şirketi adına yapan kişidir.

Emeklilik ve Sigorta danışmanı ne iş yapar?​

Sigorta ve emeklilik danışmanı bireysel ya da bir şirkete bağlı olarak çalışan, ilgili kişilere sigorta ve emeklilik hakkında bilgiler sağlayan kimsedir. Sigorta ve emeklilik danışmanı, kişilerin mevcut emeklilik koşullarını belirleyerek danışanları bilgilendirir, ilgili kişilere yardımcı olur ve öneriler sunar.
Bireysel emeklilik en az kaç TL 2021?
Bireysel Emeklilik Planı’nda minimum katkı payı tutarı 125 TL’dir. Katkı payınızı aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık dönemlerde; kredi kartı veya vereceğiniz otomatik ödeme talimatlarıyla yatırabilirsiniz.
BES kesintisi 2022 yılında 150,12 TL’dir. Bu miktar yıl başında belirlenen asgari ücretin yüzde 3’ünü ifade eder. Yani 2022 brüt asgari ücret tutarının 5,004 TL olması ile BES kesintisi 150 TL olarak hesaplanmaktadır.
Kimler, aracı olabilir? Dört yıllık yükseköğretim kurumlarından herhangi birinden mezun olanlar aracı olmak için başvurabiliyor. Ayrıca iki yıllık banka ve sigortacılık, borsa ve finans, işletme, maliye, sermaye piyasası, muhasebe, pazarlama gibi alanlarda ön lisans programını bitirenler de aracı olabiliyor.
Bireysel emeklilik uzmanı ne iş yapar?
Bireysel Emeklilik Uzmanı Ne Demek? Bireysel emeklilik uzmanı; belirli bir portföy belirleyerek potansiyel müşterilerine ulaşan bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanlarındaki ürünlerin tanıtımını ve pazarlamasını yapan kişidir.

Sigorta danışmanı ne kadar maaş alır?​

Sigorta Danışmanı maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 9.210 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Sigorta Danışmanı ortalamasına göre Sigorta Danışmanı maaşı yaklaşık 5.130 TL seviyelerindedir.

Sigorta danışmanı ne iş yapar?​

Sigorta danışmanının temel görevi, banka ve sigorta şirketlerindeki müşterilerin sigorta işlemlerinin yönetim ve idaresini yapmak ve müşterilerin ihtiyaçlarına uygun sigorta hizmetlerini sunmaktır. Sigorta danışmanları deprem, sağlık, taşıt, konut sigortası gibi farklı alanlarda çalışabilirler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri