Biskrem Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
150 gram tereyağı
1 su bardağı toz şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
Kabartma tozu
Vanilya
3 su bardağı un (Kontrollü ekleyin kulak göğsü kıvamı olacak az ve ya fazla gelirse ekler yada azaltabilirsiniz)
Arasına sürmeye;
Nutella yahut torku çikolata isteğe nazaran tablet çikolata da ekleyebilirsiniz daha akışkan olur içerisi
Biskrem Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri bir kaba alıp, yoğuralım.
Küçük iki top hamur alıp, açalım bardakla bastıralım büyüklüğü size kalmış ister su bardağı ister çay bardağı yapabilirsiniz.
Su bardağına çıkan halin ortasına nutella ekledim ve tıpkı form yaptığım hamurla kapattım üzerine bıçakla biskrem biçimi verdim.
Alt üst pervane de 180 derecede pişirdim pişme mühleti fırınınız a nazaran değişiklik gösterebilir afiyet olsun
Biskrem Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
150 gram tereyağı
1 su bardağı toz şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
Kabartma tozu
Vanilya
3 su bardağı un (Kontrollü ekleyin kulak göğsü kıvamı olacak az ve ya fazla gelirse ekler yada azaltabilirsiniz)
Arasına sürmeye;
Nutella yahut torku çikolata isteğe nazaran tablet çikolata da ekleyebilirsiniz daha akışkan olur içerisi
Biskrem Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri bir kaba alıp, yoğuralım.
Küçük iki top hamur alıp, açalım bardakla bastıralım büyüklüğü size kalmış ister su bardağı ister çay bardağı yapabilirsiniz.
Su bardağına çıkan halin ortasına nutella ekledim ve tıpkı form yaptığım hamurla kapattım üzerine bıçakla biskrem biçimi verdim.
Alt üst pervane de 180 derecede pişirdim pişme mühleti fırınınız a nazaran değişiklik gösterebilir afiyet olsun
Biskrem Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı