Bisküvili Buzluk Pasta (Kurtarıcı Ve Hafif) Tanımı İçin Gereçler
500 gram pötibör büskivi
8 yemek kaşığı şeker
2 su bardağı süt
5 yemek kaşığı kakao
6 yemek kaşığı tereyağı yahut margarin
1 su bardağı fındık yahut ceviz (Olmasa da olur)
2 portakal kabuğu rendesi
Bisküvili Buzluk Pasta (Kurtarıcı Ve Hafif) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak küçük bir kelamlık tavasına tereyağımızı alıp eritiyoruz.
Akabinde sütümüzü ve şekerimiz ekleyip karıştırıyoruz.
Kakao ve portakal kabuğu rendesini ekleyip çırpıcıyla elimizde güzelce çırpıyoruz.
Derin bir kapta bisküvileri iri modüller formunda elimizle kırıyoruz.
Üzerine dövülmüş fındık yahut ceviz ekliyoruz ve akabinde kakaolu sosumuzu ekleyip kaşıkla çok fazla ezmeden nazikçe karıştırıyoruz.
Streç sinemayla kapladığımız kalıbımza döküp, üstünü de streçle kapatarak ister buzdolabında 1 gün bekletip, yiyebilirsiniz yahut dilerseniz buzluğa kaldırıp, daha sonra konuklarınıza servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Bisküvili Buzluk Pasta (Kurtarıcı Ve Hafif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram pötibör büskivi
8 yemek kaşığı şeker
2 su bardağı süt
5 yemek kaşığı kakao
6 yemek kaşığı tereyağı yahut margarin
1 su bardağı fındık yahut ceviz (Olmasa da olur)
2 portakal kabuğu rendesi
Bisküvili Buzluk Pasta (Kurtarıcı Ve Hafif) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak küçük bir kelamlık tavasına tereyağımızı alıp eritiyoruz.
Akabinde sütümüzü ve şekerimiz ekleyip karıştırıyoruz.
Kakao ve portakal kabuğu rendesini ekleyip çırpıcıyla elimizde güzelce çırpıyoruz.
Derin bir kapta bisküvileri iri modüller formunda elimizle kırıyoruz.
Üzerine dövülmüş fındık yahut ceviz ekliyoruz ve akabinde kakaolu sosumuzu ekleyip kaşıkla çok fazla ezmeden nazikçe karıştırıyoruz.
Streç sinemayla kapladığımız kalıbımza döküp, üstünü de streçle kapatarak ister buzdolabında 1 gün bekletip, yiyebilirsiniz yahut dilerseniz buzluğa kaldırıp, daha sonra konuklarınıza servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Bisküvili Buzluk Pasta (Kurtarıcı Ve Hafif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı