Bisküvili İrmik Tatlısı Tanımı İçin Gereçler
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı hindistan cevizi
1 paket kakaolu pötibör bisküvi
Üzeri için;
Çikolata sosu yahut meyve sosu
Bisküvili İrmik Tatlısı Tanımı Yapılışı
Sütü, şekeri, hindistan cevizi i bir tencereye boşaltın karıştırın.
Ocağa alın yoğunlaşana kadar pişirin.
Kalıbını streç folyoyla kaplayın irmikli tatlının tamamını kalıba döktünüz spatula yardımıyla üzerini düzeltiniz.
Bisküviler kenar kısımlarından başlayarak muhallebinizin sırayla tabanına yanlışsız batırın.
Akabinde irmik tatlınızı ılındıktan sonra buzdolabına kaldırın 4-5 saat soğutun.
Soğuyan tatlınızı servis tabağına aksi çevirip kalıptan çıkarın.
Çikolata yahut meyve sosuyla üzerini süsleyin.
Afiyet olsun.
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı hindistan cevizi
1 paket kakaolu pötibör bisküvi
Üzeri için;
Çikolata sosu yahut meyve sosu
Bisküvili İrmik Tatlısı Tanımı Yapılışı
Sütü, şekeri, hindistan cevizi i bir tencereye boşaltın karıştırın.
Ocağa alın yoğunlaşana kadar pişirin.
Kalıbını streç folyoyla kaplayın irmikli tatlının tamamını kalıba döktünüz spatula yardımıyla üzerini düzeltiniz.
Bisküviler kenar kısımlarından başlayarak muhallebinizin sırayla tabanına yanlışsız batırın.
Akabinde irmik tatlınızı ılındıktan sonra buzdolabına kaldırın 4-5 saat soğutun.
Soğuyan tatlınızı servis tabağına aksi çevirip kalıptan çıkarın.
Çikolata yahut meyve sosuyla üzerini süsleyin.
Afiyet olsun.