Bisküvili Muzlu Pasta Tanımı İçin Materyaller
Muhallebisi İçin
1 litre süt
2 yemek kaşığı nişasta
4 yemek kaşığı un
2 Türk kahve fincanı şeker
1 yumurta
1 paket krem şanti
1 vanilya
Sosu İçin
1 paket krema
160 gr sütlü çikolata
Tabanı İçin
2 paket burçak bisküvi
Bisküvili Muzlu Pasta Tanımı Yapılışı
2 paket bisküviyi rondodan geçirerek içerisine 3 kaşık tereyağı eritip karıştırıyoruz.
Dikdörtgen borcama kaşık yardımıyla bastırarak yaydırıyoruz ve soğuması için dolaba koyuyoruz.
Muhallebi için krem şanti ve vanilya hariç tüm materyalleri koyup hazırlıyoruz.
Muhallebiyi hazır olunca 10 dakika havalandıktan sonra krem şanti ve vanilyayı ekleyip çırpıyoruz.
Muhallebi soğuyunca bisküvi üzerine dökerek üzerine muz diziyoruz.
Son olarak çikolata sosunu üzerine dökerek 1 gece dolapta bekletiyoruz deneyen herkese afiyet olsun
Muhallebisi İçin
1 litre süt
2 yemek kaşığı nişasta
4 yemek kaşığı un
2 Türk kahve fincanı şeker
1 yumurta
1 paket krem şanti
1 vanilya
Sosu İçin
1 paket krema
160 gr sütlü çikolata
Tabanı İçin
2 paket burçak bisküvi
Bisküvili Muzlu Pasta Tanımı Yapılışı
2 paket bisküviyi rondodan geçirerek içerisine 3 kaşık tereyağı eritip karıştırıyoruz.
Dikdörtgen borcama kaşık yardımıyla bastırarak yaydırıyoruz ve soğuması için dolaba koyuyoruz.
Muhallebi için krem şanti ve vanilya hariç tüm materyalleri koyup hazırlıyoruz.
Muhallebiyi hazır olunca 10 dakika havalandıktan sonra krem şanti ve vanilyayı ekleyip çırpıyoruz.
Muhallebi soğuyunca bisküvi üzerine dökerek üzerine muz diziyoruz.
Son olarak çikolata sosunu üzerine dökerek 1 gece dolapta bekletiyoruz deneyen herkese afiyet olsun