Bisküvili Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1lt süt
1 su bardağı irmik
Yarım su bardağı hindistan cevizi
1,5 su bardağı şeker
1 paket vanilin
Kakaolu pötibör bisküvi
Bisküvili Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemeleri uygun tencerede karıştırıp muhallebi kıvamında daima karıştırarak pişirdim.
Kaynamaya başladıktan sonra iki üç dk daha pişirip ocaktan aldım.
Sudan geçirdiğim kalıba döküp.
Kakaolu pötibör bisküvileri aralıklı batırarak dizdim.
Muhallebinin yarısını döküp bisküvileri koyup tekrar kalan muhallebiyi dökmenizi tavsiye ederim.
Ilıyınca buzdolabında soğutup servis edebilirsiniz.Afiyet olsun
Bisküvili Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1lt süt
1 su bardağı irmik
Yarım su bardağı hindistan cevizi
1,5 su bardağı şeker
1 paket vanilin
Kakaolu pötibör bisküvi
Bisküvili Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemeleri uygun tencerede karıştırıp muhallebi kıvamında daima karıştırarak pişirdim.
Kaynamaya başladıktan sonra iki üç dk daha pişirip ocaktan aldım.
Sudan geçirdiğim kalıba döküp.
Kakaolu pötibör bisküvileri aralıklı batırarak dizdim.
Muhallebinin yarısını döküp bisküvileri koyup tekrar kalan muhallebiyi dökmenizi tavsiye ederim.
Ilıyınca buzdolabında soğutup servis edebilirsiniz.Afiyet olsun
Bisküvili Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı