Bisküvili Toplar Tanımı İçin Materyaller
1 buçuk tekli paketlerden petibör bisküvi
100 gram eritilmiş̧ margarin ya da tereyağ
1 su bardağı süt
Yarım su bardağından biraz fazla toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
İsteğe bağlı 1 çay bardağı kırılmış ceviz
Bulamak için
Küçük bir kase hindistan cevizi
Bisküvili Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bisküvileri kırarak küçük parçalara ayırın ama ufalamayın.
Eritilmiş tereyağı, süt, şeker, vanilya ve kakaoyu bir kapta güzelce karıştırın. İsteğe bağlı cevizi ekleyin.
Daha sonra bu karışımı bisküvi parçalarının üzerine dökün.
İsteğinize göre içine fındık, ceviz de ekleyebilirsiniz. Ben biraz ceviz ekledim. Fazla ezmeden yuvarlanacak kıvama gelene kadar karıştıralım.
Daha sonra ceviz kadar toplar yapıp hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.
Benmari eritilmiş çikolata ile de süsleyebilirsiniz.
Bisküvili Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 buçuk tekli paketlerden petibör bisküvi
100 gram eritilmiş̧ margarin ya da tereyağ
1 su bardağı süt
Yarım su bardağından biraz fazla toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
İsteğe bağlı 1 çay bardağı kırılmış ceviz
Bulamak için
Küçük bir kase hindistan cevizi
Bisküvili Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bisküvileri kırarak küçük parçalara ayırın ama ufalamayın.
Eritilmiş tereyağı, süt, şeker, vanilya ve kakaoyu bir kapta güzelce karıştırın. İsteğe bağlı cevizi ekleyin.
Daha sonra bu karışımı bisküvi parçalarının üzerine dökün.
İsteğinize göre içine fındık, ceviz de ekleyebilirsiniz. Ben biraz ceviz ekledim. Fazla ezmeden yuvarlanacak kıvama gelene kadar karıştıralım.
Daha sonra ceviz kadar toplar yapıp hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.
Benmari eritilmiş çikolata ile de süsleyebilirsiniz.
Bisküvili Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı