Son konular

Bisküvili Tramisu

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Bisküvili Tramisu Tanımı İçin Gereçler

Krema için;
2 litre süt
Göz kararı un ve buğday nişastası
Damağınıza nazaran şeker
1 paket krema
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yumurta sarısı
1 paket 200 gram torku labne
Öbür gereçler;
Kakao
Çilek
2 paket kakaolu petibör
Islatmak için;
3 yemek kaşığı neskafe gold
2 su bardağı su
1 yemek kaşığı şeker

Bisküvili Tramisu Tanımı Yapılışı

Evvel süte yumurta sarısı, un ve nişasta koyup aygazda yoğunlaşana kadar karıştırılır.
Şeker ilave edilir tekrar karıştırılır.
Yoğunlaştıktan sonra aygaz kapatılır.
Tereyağ krema ve labne eklenip blendrla karıştırılır.
Bir kaseye neskafe, şeker ve su ek edilip eriyene kadar karıştırılır.
Akabinde petibörleri bu suda ıslatıp daha sonra streç serip içine kremadan koyduğumuz harcın üstüne petibörler ıslatılarak dizilir tekrar harçtan koyulur, tekrar bisküvi dizilir .
Harç bitene kadar uygulanır dolaba kaldırılır .
Birgün beklemesi daha güzel olur.
Soğuk olunca daha güzel oluyor çıkınca zıt çevirip üzerine kakao serpip çilekle süsleyin afiyet olsun.
 
Üst Alt