Bonibonlu Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 su bardağı un
2 yemek kaşığı doruklu kakao
Süslemek için:
Bonibon ve damla çikolata
Bonibonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm gereçleri kapta karıştıralım, güzelce yoğurup yuvarlak yuvarlak toplar yapalım.
Unu denetimli ekleyelim, margarini oda sıcaklığında değilse eritebiliriz.
Tepsiye dizdiğimiz topların üzerilerine 3 kutu bonibonu 3 er tane bırakalım. Böylelikle biraz basılacak.
Daha sonra 175 derece evvelce ısınmış fırında alt üst ayarda 20 dakika kadar pişirelim.
Soğuyunca sertleşecektir. Afiyet olsun.
Bonibonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 su bardağı un
2 yemek kaşığı doruklu kakao
Süslemek için:
Bonibon ve damla çikolata
Bonibonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm gereçleri kapta karıştıralım, güzelce yoğurup yuvarlak yuvarlak toplar yapalım.
Unu denetimli ekleyelim, margarini oda sıcaklığında değilse eritebiliriz.
Tepsiye dizdiğimiz topların üzerilerine 3 kutu bonibonu 3 er tane bırakalım. Böylelikle biraz basılacak.
Daha sonra 175 derece evvelce ısınmış fırında alt üst ayarda 20 dakika kadar pişirelim.
Soğuyunca sertleşecektir. Afiyet olsun.
Bonibonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı