Browni Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
125 gram margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
3 su bardağı un
1 tane yumurta
Şerbeti için;
1 su bardağı su
1 su bardağı toz şeker
Browni Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Şerbetini hazırlayalım öncelikle, bir tencereye su ve şekeri koyup, ocağa koyalım. 6-7 dakika kaynatıp, ocağı kapatalım, ılımaya bırakalım.
Yoğurma kabına margarini unu, yumurtayı, kakaoyu, pudra şekerini, sıvı yağı, vanilya ve kabartma tozunu alarak karıştıralım. Yapışmayacak bir hamur elde edelim.
Kurabiyelere hal verip yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
Brownie kurabiyelerimizi evvelce ısıttığımız 200 derece fırında 15 dakika pişirelim. Fırın ayarına ve özelliğine nazaran değişebilir.
Kurabiyeler piştikten sonra, birinci sıcaklığı gidince ılınmış olan şerbete kurabiyeleri batırıp çıkaralım.
Üzerlerine hindistan cevizi ve antep fıstığı serperek servis edelim. Ben ceviz kullandım.
Browni Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
125 gram margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
3 su bardağı un
1 tane yumurta
Şerbeti için;
1 su bardağı su
1 su bardağı toz şeker
Browni Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Şerbetini hazırlayalım öncelikle, bir tencereye su ve şekeri koyup, ocağa koyalım. 6-7 dakika kaynatıp, ocağı kapatalım, ılımaya bırakalım.
Yoğurma kabına margarini unu, yumurtayı, kakaoyu, pudra şekerini, sıvı yağı, vanilya ve kabartma tozunu alarak karıştıralım. Yapışmayacak bir hamur elde edelim.
Kurabiyelere hal verip yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
Brownie kurabiyelerimizi evvelce ısıttığımız 200 derece fırında 15 dakika pişirelim. Fırın ayarına ve özelliğine nazaran değişebilir.
Kurabiyeler piştikten sonra, birinci sıcaklığı gidince ılınmış olan şerbete kurabiyeleri batırıp çıkaralım.
Üzerlerine hindistan cevizi ve antep fıstığı serperek servis edelim. Ben ceviz kullandım.
Browni Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı