Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
20 tane brüksel lahanası
400 gram kıyma
Karabiber
Tuz
3 sarımsak
1 kaşık domates salçası
1 bardak su
2 kaşık nar ekşisi
1 tatlı kaşığı pul biber
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Lahanaları yıkayıp ortadan keselim.
Kıyma karabiber ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırıp küçük köfteler halinde lahanaların içine koyalım.
Sos olarak salça, rendelenmiş sarımsak, pul biber, su, nar ekşisini karıştırıp üstüne gezdirelim.
Evde varsa üstüne biber koyduktan sonra 180 derece fırında 40 dakika pişirdikten sonra afiyetle yiyelim.
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
20 tane brüksel lahanası
400 gram kıyma
Karabiber
Tuz
3 sarımsak
1 kaşık domates salçası
1 bardak su
2 kaşık nar ekşisi
1 tatlı kaşığı pul biber
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Lahanaları yıkayıp ortadan keselim.
Kıyma karabiber ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırıp küçük köfteler halinde lahanaların içine koyalım.
Sos olarak salça, rendelenmiş sarımsak, pul biber, su, nar ekşisini karıştırıp üstüne gezdirelim.
Evde varsa üstüne biber koyduktan sonra 180 derece fırında 40 dakika pişirdikten sonra afiyetle yiyelim.
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı