Brüksel Lahanası Tanımı İçin Gereçler
10-15 adet brüksel lahanası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tatlı toz biber
1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Lahanalarınızı güzelce ayıklayıp yıkayın.
Küçük ve derin bir kapta lahanaları koyun.
Üzerine yağ ve baharatları ekleyip elinizle güzelce karıştırın.
200 derece fırına verin.
Lahanaların üzeri kızarana kadar pişirin afiyet olsun.Yemeklerinizin yanına orta sıcak /aperatif olarak ekleyebilirsiniz. Kabak patates ile de çok yakışacaktır.
Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
10-15 adet brüksel lahanası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tatlı toz biber
1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Lahanalarınızı güzelce ayıklayıp yıkayın.
Küçük ve derin bir kapta lahanaları koyun.
Üzerine yağ ve baharatları ekleyip elinizle güzelce karıştırın.
200 derece fırına verin.
Lahanaların üzeri kızarana kadar pişirin afiyet olsun.Yemeklerinizin yanına orta sıcak /aperatif olarak ekleyebilirsiniz. Kabak patates ile de çok yakışacaktır.
Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı