Brüksel Lahanası Tanımı İçin Materyaller
400 gram brüksel lahanası
1 tane havuç
1 tane soğan
1 yemek kaşığı salça
Sıcak su
Tuz
Karabiber, pulbiber
Brüksel Lahanası Tanımı Yapılışı
Lahanalarınızı ikiye bölüp suya koyun ve yıkayın.
Soğanlarınızı küçük küçük doğrayın ve kavurun.
Akabinde havuçları ve salçayı ekleyip hepsini birlikte kavurun.
En son lahanaları, tuzu ve baharatları ekleyin.
Yavaşça karıştırın, sonra sıcak su ekleyip kaynadıktan sonra altını kısın.
Karıştırmadan pişirin ki fazla dağılmasın. 15- 20 dk da pişmiş olacaktır.
Denetim ederek ocaktan alabilirsiniz. Afiyet olsun.
400 gram brüksel lahanası
1 tane havuç
1 tane soğan
1 yemek kaşığı salça
Sıcak su
Tuz
Karabiber, pulbiber
Brüksel Lahanası Tanımı Yapılışı
Lahanalarınızı ikiye bölüp suya koyun ve yıkayın.
Soğanlarınızı küçük küçük doğrayın ve kavurun.
Akabinde havuçları ve salçayı ekleyip hepsini birlikte kavurun.
En son lahanaları, tuzu ve baharatları ekleyin.
Yavaşça karıştırın, sonra sıcak su ekleyip kaynadıktan sonra altını kısın.
Karıştırmadan pişirin ki fazla dağılmasın. 15- 20 dk da pişmiş olacaktır.
Denetim ederek ocaktan alabilirsiniz. Afiyet olsun.