Son konular

Bu Salata Başka Pazılı Salata Ve Et Kavurma

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,938
Bu Salata Diğer Pazılı Salata Ve Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
3 yemek kaşığı hazır et kavurma
4 yemek kaşığı mor lahana
2 adet domates
1 adet soğan
4-5 kol pazı
1 çay kaşığı kuru nane
Tuz
Yarım limon

Bu Salata Öteki Pazılı Salata Ve Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hazır kavurmaya tavaya alıp ısıtıyoruz.
Bi yandan da salata gereçlerini doğruyoruz.
Doğranan materyalleri harmanlayıp tabağa alıyoruz.
Üzerine etimizi ekleyip servis edebiliriz. Diyette olanlara mükemmel bir akşam yemeği hemde diyetisyen onaylı Deneyeceklere afiyet olsun
Bu Salata Öteki Pazılı Salata Ve Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Pazılı Omlet Tanımı İçin Malzemeler 3-4 kol pazı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet yumurta Tuz Kimyon Karabiber 1 çay kaşığı biber salçası Pazılı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pazıları biraz yağda çeviriyoruz. Bir kase de yumurtayı uygunca çırpıyoruz. Biber salçasını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Pazılı Tava Böreği (Çok Pratik Çok Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler Yarım demet pazı 4 kol maydanoz 1 adet yufka 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber 1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir yahut tulum peyniri 1 yemek kaşığı zeytinyağı Pazılı Tava Böreği (Çok Pratik Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 500 gram kırmızı et (Dana eti) 8 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Kırmızı biber İsteğe nazaran de öteki baharatlar Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle etimizi kuş başı biçiminde yada ondan biraz daha küçük olacak biçimde doğruyoruz. Sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  • Soru
Et Tantuni Tanımı İçin Malzemeler Lavaşı için; 2 su bardağı ılık süt(400ml) 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı sıvı yağ 5 su bardağı un(200ml bardak kullandım) Eti için; Yarım kilo dana eti (küçük küçük doğruyoruz) 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber Kimyon Kırmızı toz biber Kekik 1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo kuzu kuş başı et (tercihen dana kuşbaşı kullanılabilir) Sıvı yağ (Et yağsızsa yarım çay bardağı) Eğer etimizin yağı varsa 3 yemek kaşığı yeterli 4 adet domates 4 adet yeşil biber 4 adet soğan 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Kekik Toz kırmızı biber (ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Üst Alt