But Soğuşu Tarifi Resimli
But Soğuşu Tarifi
Resimli But Soğuşu Tarifi
But Soğuşu nasıl yapılır, But Soğuşu yemek tarifi
imagesbutsogusutarifiresimli5ad4340655d59
But Soğuşu
Malzemeler
1 adet koyun but
1 demet havuc
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Bir tencerenin icine yıkanıp temizlenmiş koyun budu, konur Uzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar butun halde, havuc, maydanoz ve iri parcalara kesilmiş pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi icin bir saat sonra ters yuz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonra dilimlere ayrılarak servis edilir
But Soğuşu Tarifi
Resimli But Soğuşu Tarifi
But Soğuşu nasıl yapılır, But Soğuşu yemek tarifi
imagesbutsogusutarifiresimli5ad4340655d59
But Soğuşu
Malzemeler
1 adet koyun but
1 demet havuc
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Bir tencerenin icine yıkanıp temizlenmiş koyun budu, konur Uzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar butun halde, havuc, maydanoz ve iri parcalara kesilmiş pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi icin bir saat sonra ters yuz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonra dilimlere ayrılarak servis edilir