SoruCevap
Yeni Üye
Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya İmali Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo barbunya
1 adet orta uzunluk soğan
1 adet havuç
2 adet şeker
Tuz
Domates sos
Sıvıyağ
Su
Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağla birlikte küp küp doğradığımız soğanlarımızı hafif kavurduktan sonra şeker ilave edip, kavurmaya devam ediyoruz.
Sonra domates sos ek edip kokusu çıkana kadar kavurduktan sonra barbunya ve havuçlarımızı ek edip, düzgünce kavurduktan sonra tuz ve suyumuzu ek edip pişmeye bırakalım.
Tencerede soğumasına ihtimam gösterelim daha lezzetli olur.
Daha sonra servise hazır (Zeytinyağlılar bir gece dolapta bekletirsek daha lezzetli olur) afiyet olsun.
Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya İmali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo barbunya
1 adet orta uzunluk soğan
1 adet havuç
2 adet şeker
Tuz
Domates sos
Sıvıyağ
Su
Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağla birlikte küp küp doğradığımız soğanlarımızı hafif kavurduktan sonra şeker ilave edip, kavurmaya devam ediyoruz.
Sonra domates sos ek edip kokusu çıkana kadar kavurduktan sonra barbunya ve havuçlarımızı ek edip, düzgünce kavurduktan sonra tuz ve suyumuzu ek edip pişmeye bırakalım.
Tencerede soğumasına ihtimam gösterelim daha lezzetli olur.
Daha sonra servise hazır (Zeytinyağlılar bir gece dolapta bekletirsek daha lezzetli olur) afiyet olsun.
Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya İmali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı